insanların işleri var hocam olmazki böyledeBırak olsun hiçbişi olmaz herkes evinde otursun mis gibi
-14 e nasıl dayanıyorsunuz burası -5 anca oldukayserideyim bugün -14 ü gördü geçen sene hiç kar görmedi bura nerdeyse bu sene kışın hergün yağıyor nerdeyse
hocam fransada şuanlık -18 19 derece donuyoruz hocaaam-14 e nasıl dayanıyorsunuz burası -5 anca oldu
Oda var dimi pardoninsanların işleri var hocam olmazki böylede
hocam benim bildiğim ankaraya çok kar yağar insanlar yollardan geçemiyormuş öyle duydumvalla Türkiyenin en çok yağış alan bölgesi Rize ve buraya pek de göz alıcı bir kar yağmadı
ben dayanamam valla xdhocam fransada şuanlık -18 19 derece donuyoruz hocaaam
ankaraya yağarhocam benim bildiğim ankaraya çok kar yağar insanlar yollardan geçemiyormuş öyle duydum
hocam fransa buz kesiyor -18 19 derecede düşmüyor yollar full kar burda bazı insanlar kar lastiği almamışlar ama leş gibi kayıyorlar kaza çokankaraya yağar
2 gün önce istanbul ve çevresine de aynı şekil yağdı ama bizim burda öyle bir kar olmadı malesef
Fransa da durumlar nedir hocam![]()
Allah yardımcıları olsun ne diyelimhocam fransa buz kesiyor -18 19 derecede düşmüyor yollar full kar burda bazı insanlar kar lastiği almamışlar ama leş gibi kayıyorlar kaza çok
kanka sorma ekmek almaya indim yüzümü eve çıktığımda 20 dakka buz kesti-14 e nasıl dayanıyorsunuz burası -5 anca oldu