bu iklimde doğalgaz faturalarının sıcaklığı önemli yoksa dahada soğuğa gidiyozarkadaşlar bu hava iklimiyle düşünceleriniz nelerdir hava gittikçe çok soğuk oluyor türkiyedeki her şehir karla kaplandı istanbuldaki insanlar yolda kaldı
düşünceleriniz nelerdir tartışalım
ndn öyle düşünüyorsunDünyanın dengesi bozuldu gibi.
bu yıl nedense çok şiddetli geçiyor soğuk?mevsim dengeleri alt ust oldu birkac sene once bu gunlerde herkes kisa kollularla dolasirdi bahar havasi var olurdu onu bosver daha 2 hafta once kisa kolluyla dolasiyordum hava ilikti simdi bir anda bir de mart ayinda soguk bastirdi karlar yagdi
bence teknoleji değilde sanayileşme etkiliyor iklimi?İklimlerin değişmesi kaçınılmaz bir durum özellikle teknolojinin bu hızla büyüdüğünü düşünürsek her sene sıcaklık dengesi farkları daha da açılacak gibi artık
Sanayileşmeyi de ileri götüren yine teknoloji özellikle mining tarafının yarattığı güç sömürüsüne düşünürsek şuanlık iyi günlerimizi bile yaşıyor olabilirizbence teknoleji değilde sanayileşme etkiliyor iklimi?
olabilir mantıklı bnu diyeceğini tahmin etmiştim ztn de haklı olarak şeyi merak ettim MİNİNG ne anlama geliyor cidden bilmiyorumSanayileşmeyi de ileri götüren yine teknoloji özellikle mining tarafının yarattığı güç sömürüsüne düşünürsek şuanlık iyi günlerimizi bile yaşıyor olabiliriz
açılsa bile bu piyasa da kimin işine yarıyacak kibu gidişle 1-2 haftaya yaz sezonu açıldı gibi gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?