Valla ben evlenmeyi düşünmüyorum ama ciddi düşündüğüm biri var, birde aklıma birşey geldi söyleyim benim annem beni 10 yaşında yada 13 yaşında felan doğurmuş annem benden 10 11 yaş büyük sadece aoıhndgvalla reis bizde okul falan kalmadı artık iş hayatındayız. nişanlıyım para biriktirip evlenmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa. çok şükür bi sıkıntımız yok.
Allah işini rast getirsin İnşallahvalla reis bizde okul falan kalmadı artık iş hayatındayız. nişanlıyım para biriktirip evlenmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa. çok şükür bi sıkıntımız yok.
inşallahAllah işini rast getirsin İnşallah
Valla bitih bitih bi ekran kartlarına bakayım dedim 30 bin tl benim arabam kadar ekran kartı varmevcut ekonomik durumlardan iyi gitmiyor maalesef senin nası?
inşallah30 bin tl ye araba bile zor alıyorsun çok zor durumdayız ülke olarak yardımıcız olsun Allah
allah okulunda zihin açıklı versin gerçi okuyan ama iş sahibi olamayan arkadaşımda çok bu arada ne okuyorsunvalla neler oluyor neler yaşanıyor napıyonuz nasıl gidiyor iyimisiniz ben iyimiyim Okul gidiyormu? gelin biraz bunları konuşalım : )
Okul sıkıcı sarmıyor zaman geçmiyovalla neler oluyor neler yaşanıyor napıyonuz nasıl gidiyor iyimisiniz ben iyimiyim Okul gidiyormu? gelin biraz bunları konuşalım : )
Zorla Yaşamaya Çalışıyoruz Malum Türkiye Şartlarıvalla neler oluyor neler yaşanıyor napıyonuz nasıl gidiyor iyimisiniz ben iyimiyim Okul gidiyormu? gelin biraz bunları konuşalım : )
Okul bitti reis : ) size soruyorum 28 yaşındayım ben : ))allah okulunda zihin açıklı versin gerçi okuyan ama iş sahibi olamayan arkadaşımda çok bu arada ne okuyorsun
Tabi ya inşallah düzelirŞu sıralar durum hiç iyi değil ya, ülkenin halini falan da biliyoruz.
valla doğrudur reis yaOkul sıkıcı sarmıyor zaman geçmiyo
İyi gez o zaman dostum : )çalışmaya devamke evden işe işden eve 1 gün tatilim var gezmek için![]()
Türkiyeye veda edecek yarışmacı.... (dım dım dım dım dım dım) utkuefe oluyor apıi,jg ada şartlarımı bu ama cidden ekomomi kötü : (Zorla Yaşamaya Çalışıyoruz Malum Türkiye Şartları
Okul bitti reis : ) size soruyorum 28 yaşındayım ben : ))
Post automatically merged:
Tabi ya inşallah düzelir
valla doğrudur reis ya
İyi gez o zaman dostum : )
Türkiyeye veda edecek yarışmacı.... (dım dım dım dım dım dım) utkuefe oluyor apıi,jg ada şartlarımı bu ama cidden ekomomi kötü : (
benim içinde okul bittikul bitti reis : ) size soruyorum 28 yaşındayım ben : ))