site içerisinde aktif kalarak olursun dert etmebi süper üye olamadık aga ya
site içerisinde aktif kalarak olursun dert etmebi süper üye olamadık aga ya
Katılıyorum, ama süper üye olacağım diye spam yapma ban yersinsite içerisinde aktif kalarak olursun dert etme
sadece aktif kalmakla üyelik artmaz ki yorum da yazması gerekiyor tabi kurallara uygun bir şekildesite içerisinde aktif kalarak olursun dert etme
onu o anlamda söylemedim sitede aktif kalıp forumları takip etmek anlamında söylemiştim.sadece aktif kalmakla üyelik artmaz ki yorum da yazması gerekiyor tabi kurallara uygun bir şekilde
Daha çok yolun var. tabi benimde öyle daha çok yolum varbi süper üye olamadık aga ya
Millet kökden dertli ustaBu nedir ya, herkes dertli...![]()
Ben de 20 yaşındayım. Her geçen gün daha fazla ileriye gitmek istemediğimi görüyorum. Büyümek istemiyorum. Küçükken bu yaşlara çok özenirdim. Özenilecek bir tarafı olmadığını çok iyi anlıyorum şimdi. Keşke çocukluğuma geri dönebilseydim diyorum.2 gün sonra 25 yaşına giricem. 20 yaşından beri borç ödüyorum hayatımdan pek memnun sayılmam özellikle Almanya da yaşayan kuzenimin yaşantısını görünce..
Evet evet, düzelcezzzzzz inşallahMillet kökden dertli usta
Allah işini rast getirsin İnşallah
Allah razı olsun kardeşlerim inşallah tüm gençlere hayırlı bir şekilde nasip olurinşallah
E hadi gözünüz aydın. Hayat sınavı devam ediyor unutmamak gerek.sınavlar bitti sonunda
Başkent Üni Teknoloji bilgi yönetimiAllah yardımcın olsun. hangi bölüm?
Her zaman bir planın olmalı bence, okul olmazsa ne yapabilirsen artık.Ben okuyorum çok stresliyim arkadaslarımın güzel meslekleri var ben kalırsam diye korkuyorum
Okul iki sene önce bitti. Askerlik bir sene önce. Devlette işlere başvuruyoruz ama olmuyor. Nasip diyorlar ama torpili olana nasip her şey.valla neler oluyor neler yaşanıyor napıyonuz nasıl gidiyor iyimisiniz ben iyimiyim Okul gidiyormu? gelin biraz bunları konuşalım : )
Şu torpil olayına çok üzülüyorum. Yazık.Okul iki sene önce bitti. Askerlik bir sene önce. Devlette işlere başvuruyoruz ama olmuyor. Nasip diyorlar ama torpili olana nasip her şey.
Hayırlısı buymuş demeleri beni benden alıyor.Şu torpil olayına çok üzülüyorum. Yazık.
Ne yazık ki, fakat bizim için hiç hayırlısı olmuyorHayırlısı buymuş demeleri beni benden alıyor.![]()
evet insanlar hakkıyla okuyup sanra is bulamıyorlar malesef umarım bende öyle olmamallah okulunda zihin açıklı versin gerçi okuyan ama iş sahibi olamayan arkadaşımda çok bu arada ne okuyorsun