- Moderatör
mersin cok güzel kanka beklerimHerkese iyi günler dilerim beyler oralarda havalar nasıl kışa girdik gibi gözüküyor. Burası donuyor resmen.
lokasyon Denizli
Gereksiz soğuk ya yüz felci geçiriyorum elazığ da üni okuyorum çok sıkıntıHerkese iyi günler dilerim beyler oralarda havalar nasıl kışa girdik gibi gözüküyor. Burası donuyor resmen.
lokasyon Denizli
Gereksiz soğuk ya yüz felci geçiriyorum elazığ da üni okuyorum çok
Normal oralarda değil mi bu durum?vandayım kar yağdı yağcak sayılır
Gereksiz soğuk ya yüz felci geçiriyorum elazığ da üni okuyorum çok
Normal oralarda değil mi bu durum?vandayım kar yağdı yağcak sayılır
Sormayın hocam sabah kalkmak eziyet bir de karanlıkta uyanıyoruzİşe giderken daha da soğuk oluyor
kar yağmadıkça havlar sıcak,
Ev gibisi var mı yaa, keşke hep öyle olsakar yağmadıkça havlar sıcak,evde kapri ve kısa kollu ile yaşamaya devam
İnşallah hocam yolumuz düşersemersin cok güzel kanka beklerim
Burası da öyle hocam çok farkımız yok o zamanİstanbul bi soğuk bi sıcak oluyo degisik bi sehir
Balıkesir de yim hava demir gibi nadir günlerde güneş çıkıyor onun da bı faydası olmuyor iklimler gerçekten sarpa sardıHerkese iyi günler dilerim beyler oralarda havalar nasıl kışa girdik gibi gözüküyor. Burası donuyor resmen.
lokasyon Denizli
kanka kocaeli gebzeden yazıyorum buralarda akşamları kutup oglenleri adana gibiHerkese iyi günler dilerim beyler oralarda havalar nasıl kışa girdik gibi gözüküyor. Burası donuyor resmen.
lokasyon Denizli
gebzenin neresindesin kanka bende oradayımkanka kocaeli gebzeden yazıyorum buralarda akşamları kutup oglenleri adana gibi![]()
İstanbuldayım gündüzleri yaz akşamları kış yaşıyoruz gündüz giydiğinle akşam donuyon akşam giydiğinle gündüz terliyon saçma bi hava var burdaHerkese iyi günler dilerim beyler oralarda havalar nasıl kışa girdik gibi gözüküyor. Burası donuyor resmen.
lokasyon Denizli
kanka çarşıda oturuyorum sürekli oralardayım illa cafede filan denk gelmişizdir gebze küçük yerb
gebzenin neresindesin kanka bende oradayım
kanka paradisede calısıyorum gleirsen çayımı içersinkanka çarşıda oturuyorum sürekli oralardayım illa cafede filan denk gelmişizdir gebze küçük yer