olur kanka bir gün gelirimkanka paradisede calısıyorum gleirsen çayımı içersin
olur kanka bir gün gelirimkanka paradisede calısıyorum gleirsen çayımı içersin
Maalesef hocam hiçbir şey çare değilkış da soğuktan dışarı da durulmuyor yaz da sıcaktan evde durulmuyor yok mu bunun bir ortası
Kesinlikle iklimler zaten bozuldu eskisi gibi hava yokBalikesi
Balıkesir de yim hava demir gibi nadir günlerde güneş çıkıyor onun da bı faydası olmuyor iklimler gerçekten sarpa sardı
Her yıl gittikçe zorlaşıyor hayat şartları Allah herkese yardım etsinanlaşılan bu sene sert geçicek elektrik goğaz gaz zamlarından daha da zor olucak allah yardımcımız olsun
Gaziantepdeyim bura da soğukHerkese iyi günler dilerim beyler oralarda havalar nasıl kışa girdik gibi gözüküyor. Burası donuyor resmen.
lokasyon Denizli
sivasın ortama girişiHerkese iyi günler dilerim beyler oralarda havalar nasıl kışa girdik gibi gözüküyor. Burası donuyor resmen.
lokasyon Denizli
Mardindeyim güneş var ama hava çok soğukHerkese iyi günler dilerim beyler oralarda havalar nasıl kışa girdik gibi gözüküyor. Burası donuyor resmen.
lokasyon Denizli
vallla ben muğla oturuyom hava yanıyoHerkese iyi günler dilerim beyler oralarda havalar nasıl kışa girdik gibi gözüküyor. Burası donuyor resmen.
lokasyon Denizli
Maalesef hocam hiçbir şey çare değil
Post automatically merged:
Kesinlikle iklimler zaten bozuldu eskisi gibi hava yok
valla bir sekil de dikkat etmek lazım kendimizekış da soğuktan dışarı da durulmuyor yaz da sıcaktan evde durulmuyor yok mu bunun bir ortası
bu soğuk havalarda bağışıklık sisitemimize yardımcı olan c ve d vitaminlerini bol bol almamız gerekiyor aman dikkat edinHerkese iyi günler dilerim beyler oralarda havalar nasıl kışa girdik gibi gözüküyor. Burası donuyor resmen.
lokasyon Denizli
hataydayım sıcak burası akşam soğukHerkese iyi günler dilerim beyler oralarda havalar nasıl kışa girdik gibi gözüküyor. Burası donuyor resmen.
lokasyon Denizli