Üye
Benim hayalim hep bi güzel bilgisayarım olsun istemişimdir inşallah yakında olur
Vaktinde kota sıkıntısı varken sürekli kotayı bitiriyordum babama da paket yetersiz diyordum.Babam bana kızıyordu hep sen bitiriyorsun eşek sıpası derdi.Böyle ikna ettim biraz garip oldu ama olsunBabamı eve internet almak için ikna etmek en büyük hayalim...
internetim olsun kotası canımı yesin yav bıktım şu pingden türk telekom vakit kolluyor dive atmadan 90 ping dive atınca 19kping oluyor ölüp report yiyorumVaktinde kota sıkıntısı varken sürekli kotayı bitiriyordum babama da paket yetersiz diyordum.Babam bana kızıyordu hep sen bitiriyorsun eşek sıpası derdi.Böyle ikna ettim biraz garip oldu ama olsun
90 ping mi alıyon nasıl oynuyon olum o zaman 1 mb internet mi internetininternetim olsun kotası canımı yesin yav bıktım şu pingden türk telekom vakit kolluyor dive atmadan 90 ping dive atınca 19kping oluyor ölüp report yiyorum![]()
mobil veriden oynuyorum 190 ping mi alıyon nasıl oynuyon olum o zaman 1 mb internet mi internetin
Allah kolaylık versin kardeşim senin durumunu gerçekten çok iyi anlıyorum.mobil veriden oynuyorum 1
trabzonda köyden oynuyorum sunucuya çok uzağım 2
türk telekom 3 .d