hayat beni sinirlendirmek için mi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
lan küfür edicem de silecekler başlığı deli etmeyin insanı lan yeter artık yobazlar

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Konuşmalarına dikkat edip derdini düzgün anlat bakalım küfürsüz derdini anlatamayan aciz birine benziyorsun anlat bakalım nasıl anlatacaksın?

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
azıcık dikkatli olun lan geçen babamla 2 çay içmek için markete girdim verdim 3 tl 2 jeton aldım ben makineyi arıyom baktım normal çay şeyi var cafelerde olurya kimse bakmıyordu geri döndüm bir suriyeliye sordum yok .... dedi hatırlamıyom belliydi suriyeliydi beni dilenci zanetti lan kızdım adama bilmiyom dedi sonra geri gittim çay demliğinin oraya bir adam baktı busefer adamada anlattım değişik bir kahkaha attı beyler velhasıl kelam çelişkiye girmeyin önyargılı olmayın parçalayın önyargılarınızı yoksa ben deli olacam çıkacam bu urfa denen yerde :(
Post automatically merged:

Konuşmalarına dikkat edip derdini düzgün anlat bakalım küfürsüz derdini anlatamayan aciz birine benziyorsun anlat bakalım nasıl anlatacaksın?
daha bildirim gelmeden yazdım yemin ediyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
düzeltme: azıcık dikkatli olun lan geçen babamla 2 çay içmek için markete girdim verdim 3 tl 2 jeton aldım adam solda dedi (10 metre solda demek istedi herhalde ) ben makineyi arıyom baktım normal çay şeyi var cafelerde olurya kimse bakmıyordu geri döndüm bir suriyeliye sordum yok .... dedi hatırlamıyom belliydi suriyeliydi beni dilenci zanetti lan kızdım adama bilmiyom dedi sonra geri gittim çay demliğinin oraya bir adam baktı busefer adamada anlattım değişik bir kahkaha attı beyler velhasıl kelam çelişkiye girmeyin önyargılı olmayın parçalayın önyargılarınızı yoksa ben deli olacam çıkacam bu urfa denen yerde

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
düzeltme: azıcık dikkatli olun lan geçen babamla 2 çay içmek için markete girdim verdim 3 tl 2 jeton aldım adam solda dedi (10 metre solda demek istedi herhalde ) ben makineyi arıyom baktım normal çay şeyi var cafelerde olurya kimse bakmıyordu geri döndüm bir suriyeliye sordum yok .... dedi hatırlamıyom belliydi suriyeliydi beni dilenci zanetti lan kızdım adama bilmiyom dedi sonra geri gittim çay demliğinin oraya bir adam baktı busefer adamada anlattım değişik bir kahkaha attı beyler velhasıl kelam çelişkiye girmeyin önyargılı olmayın parçalayın önyargılarınızı yoksa ben deli olacam çıkacam bu urfa denen yerde
baya iyi düzeltmişin krdş üsttekiyle aynı sayılır :thinkie:

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Sabır her şeyin ilacıdır be boşver gitsin böyle şeyleri takma takarsan daha çok sıkılırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...