Hayatıma yön vermek istiyorum Sizlerden dönüş bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dostum biraz boyuna göre kilon fazla, ancak bu demek değildir ki hep öyle kalacaksın. Ben de senin gibiydim kilomdan dolayı özgüvensiz evden hiç çıkmayan birisiydim spor salonuna yazıldım kendim düzenli olarak spora gittim 3 ay içerisinde fit bir vücuda sahip oldum. Spor yaptığın zaman özgüvenin yerine geliyor ve hayata daha iyi odaklanıyorsun hayatın düzene giriyor, kesinlikle sana da bunu öneriyorum.

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Dostum :) boyuna göre kilon fazla bende 80 kiloyum boyum seninle aynı ideal kilomuz ( kasla birlikte ) 75 80 arası .
Hayatına bir yön vermelisin ve bilgisayarı bir köşeye kaldırıp atmalısın

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Spora başlaman hem fiziksel açıdan hem de aktivite olarak hayatına renk katacaktır bana kalırsa. Kilon boyuna göre fazla evet , bende 181cm boyundayım 110 kilo idim spora başladım ve yediklerime özen göstermeye başladım 3 ay içinde 110 kilodan 92 ye düştüm . Daha da kilo vermem lazım , haa tabi arada yediklerimi kaçırmadığım olmuyor değil bazen aşırıya kaçıyorum yani . Spor yaparken de tek başlamamaya özen göster yanına sevdiğin anlaşabildiğin bir arkadaş bulursan herşey daha zevkli ve iyi gelecektir. Umarım herşey gönlünce olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bi fitness salonuna yazdır günlük 1.30 saat güzelce vücut çalış karbonhidrattan uzak durup protein ağırlıklı beslen günde en az 7000 adım atıp 3l su iç kesinlikle aburcubur tüketme fazla yağlı şeyler de yeme max 2 3 aya güzel kilo verirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aşım 27 Kilom 93 boyum 176
Sizce boyuma göre kilom çokmu fazla ?
Biraz yağlanma durumu söz konusu. Hayatımda şuanda iç spor yok. Yürüme yok. Sadece oturduğum yerden akşama kadar çalışıyorum bilgisayar başında, Sonrasında ise eve gidip ya oyun oynuyorum ya da Arkadaşlar ile kafede oturuyoruz. Spor salonuna gitmeyi istiyorum ama kendimde o cesareti bir türlü bulamıyorum. Bana gerek gaz vererek gerekse ileride yaşayacağım sağlık sorunlarını söylerseniz en azından korkup spora başlayabilirim.
Muhtemelen akciğer yağlanmamda vardır. Yanlarım çok fazla. Göbeğimde var.
az az yiyip çok spor yap tüğ gibi olursun kendine bir de iş bul çalışmaya başla

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Önerilerim spora gitmen bol bol su içmen boş zamanlarında etkinlik yapman hayatına yön verebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hazır gıda ve içeçeklerden uzakdur. Çok fazla karbonhitrat tüketme, akşamları karbonhitrat tüketme... 1 haftaya toparlanırsın. 1 aydada ideal kilona gelirsin.
Post automatically merged:

Hazır gıda ve içeçeklerden uzakdur. Çok fazla karbonhitrat tüketme, akşamları karbonhitrat tüketme... 1 haftaya toparlanırsın. 1 aydada ideal kilona gelirsin.
Bunun yanında Spor yaparsanda hiç fena olmaz, hem süreç hızlanır hemde vicudun gelişir.

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Normalin Bi Tık Üstü Hocam Azcık Koşu Yaparak Eski Haline Çevirebilirsin Onun Dışında Birşey Yok

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
dostum bence kendine bir bakman lazım aynaya geçip sonra eksiklerini düşünüp teker teker bir yerden başlaman

Yağ yakıcı içecek nedir ? Bildiğiniz önerdiğiniz varmı ? Detaylı bilgilendirme için teşekkürler bu arada.
L carnitin

bende senin gibiyim askere bile almıyorlar 105 kiloyum ne yapacagım bılemıyorum
öncelikle bir yerden başlaman gerekiyor en ufak yer bile olabilir birden düzelmez dünya da ki hiçbirşey dostum

Ben bol su içinde midem bulanıyor. Ve şöyle birşey var hava birazcık sıcak olsun normal yürürken bile sırıl sıklam terliyorum. Bildiğin denize girip çıkmış gibi oluyorum. Aşırı derece terleme sorunum var. Doktora gittiğimde senin için iyi birşey hızlı zayıflarsın demişti.
kesinlikle yemeği azaltman lazım

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Biraz yağlanma durumu söz konusu. Hayatımda şuanda iç spor yok. Yürüme yok. Sadece oturduğum yerden akşama kadar çalışıyorum bilgisayar başında, Sonrasında ise eve gidip ya oyun oynuyorum ya da Arkadaşlar ile kafede oturuyoruz. Spor salonuna gitmeyi istiyorum ama kendimde o cesareti bir türlü bulamıyorum. Bana gerek gaz vererek gerekse ileride yaşayacağım sağlık sorunlarını söylerseniz en azından korkup spora başlayabilirim.
Değişken olabilmekte yaklaşık 15 kilo fazlan var
Özgüven eksikliğin için öncelikle kendine değer vermekle başlamalısın, bunu için güzel giyin, tıraş ol, parfüm sık.
Herhangi bir kişiye yada arkadaşa bağımlı olma.
Spor salonuna tek git. Tak kulaklığı en kral body den sağlam motivasyon verir sana.
Öz bakım ve zayıflamayla özgüvende yerine gelir kendiliğinden

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
1.75 ve 97 kiloyum ama spor salonuna gidiyorum, kilo ve kas karışımı

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Akşam 6dan sonra yemek yeme bol su iç paran varsa evine koşu bandı al veya bisiklet alıp işe onunla gidip gel benim önerilerim bunlar. Bence boyuna göre kilon fazla

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sporun sana zararı olmaz korkmana hiç gerek yok zaten spor öyle bişeydir ki ilk başta sevmede istemeden gidersin sonra kendindeki gelişimi görünce bırakmak istemessin

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kızlarla aktivite yapmak hayatında seni motive edebilecek en iyi şeylerden biri, dış görünüşünden rahatsızsan bir kaç gün neleri değiştirebileceğini düşün harekete geç daha sonra çalışmaya başla daha iyi ol aktivite yap bol bol tamamdır

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
önce hangi alanda yön vereceğini düşün ama en önemli olay burada burayı iyi yapman lazım sonra hayatını o işe ada her zmaan mutlu ve başarıya gidersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...