Süper Üye
Spora başlaman ve bol bol yoğurt ve süt tüket.
az az yiyip çok spor yap tüğ gibi olursun kendine bir de iş bul çalışmaya başlaaşım 27 Kilom 93 boyum 176
Sizce boyuma göre kilom çokmu fazla ?
Biraz yağlanma durumu söz konusu. Hayatımda şuanda iç spor yok. Yürüme yok. Sadece oturduğum yerden akşama kadar çalışıyorum bilgisayar başında, Sonrasında ise eve gidip ya oyun oynuyorum ya da Arkadaşlar ile kafede oturuyoruz. Spor salonuna gitmeyi istiyorum ama kendimde o cesareti bir türlü bulamıyorum. Bana gerek gaz vererek gerekse ileride yaşayacağım sağlık sorunlarını söylerseniz en azından korkup spora başlayabilirim.
Muhtemelen akciğer yağlanmamda vardır. Yanlarım çok fazla. Göbeğimde var.
Bunun yanında Spor yaparsanda hiç fena olmaz, hem süreç hızlanır hemde vicudun gelişir.Hazır gıda ve içeçeklerden uzakdur. Çok fazla karbonhitrat tüketme, akşamları karbonhitrat tüketme... 1 haftaya toparlanırsın. 1 aydada ideal kilona gelirsin.
L carnitinYağ yakıcı içecek nedir ? Bildiğiniz önerdiğiniz varmı ? Detaylı bilgilendirme için teşekkürler bu arada.
öncelikle bir yerden başlaman gerekiyor en ufak yer bile olabilir birden düzelmez dünya da ki hiçbirşey dostumbende senin gibiyim askere bile almıyorlar 105 kiloyum ne yapacagım bılemıyorum
kesinlikle yemeği azaltman lazımBen bol su içinde midem bulanıyor. Ve şöyle birşey var hava birazcık sıcak olsun normal yürürken bile sırıl sıklam terliyorum. Bildiğin denize girip çıkmış gibi oluyorum. Aşırı derece terleme sorunum var. Doktora gittiğimde senin için iyi birşey hızlı zayıflarsın demişti.
Değişken olabilmekte yaklaşık 15 kilo fazlan varaşım 27 Kilom 93 boyum 176
Biraz yağlanma durumu söz konusu. Hayatımda şuanda iç spor yok. Yürüme yok. Sadece oturduğum yerden akşama kadar çalışıyorum bilgisayar başında, Sonrasında ise eve gidip ya oyun oynuyorum ya da Arkadaşlar ile kafede oturuyoruz. Spor salonuna gitmeyi istiyorum ama kendimde o cesareti bir türlü bulamıyorum. Bana gerek gaz vererek gerekse ileride yaşayacağım sağlık sorunlarını söylerseniz en azından korkup spora başlayabilirim.
sporun sana zararı olmaz korkmana hiç gerek yok zaten spor öyle bişeydir ki ilk başta sevmede istemeden gidersin sonra kendindeki gelişimi görünce bırakmak istemessinaşım 27 Kilom 93 boyum 176