Hayatımda ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1998
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
psikolojik sorunlar hayatımızın her yerinde bizimle olucak dostum önemli olan nasıl önüne geçtiğin ve ya önüne geçmek istiyormusun bir adım atmayı denedinmi insanın isteyipte yapamayacağı hiç bir şey yoktur

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
turkiye sartlarına göre kendine pozitif tutman gerek öncelikle sonrada hayalin olan yola adım adım gitmen gerekiyor ne olursa olsun

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sahada kötüye gitmeden piskolojik destek al bencede

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bence ilk önce kendini tanıman lazım. Senin zevklerin nelerdir kimden ve neden hoşlanıyorsun kendi kendine soru sorup cevaplaman lazım. Ben böyle yapıyorum. Asla sorunlarımdan kaçmıyorum. Çözüm aramak için kafa patlatıyorum

Hile bir bağımlılıktır
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
geçiçi bir psikoloji, takılma fazla

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
dostum spor a yazıl biraz kafa dağıt müzik dinle sakin sakin düşün biraz ortam yap (arkadaş gibi) kısacası kendini rahatlat

Üye
3 HİZMET YILI
spor şuan nerde oldugun önemsiz saatin kaç oldugu önemsiz 10 şınav çek BAASSS BAASSSSSS

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
spora başla, özgüven kazan, sosyalleş

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hayat boktanmış dostum bunu öğrendik

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
psikolojik sorunlar hayatımızın her yerinde bizimle olucak dostum önemli olan nasıl önüne geçtiğin ve ya önüne geçmek istiyormusun bir adım atmayı denedinmi insanın isteyipte yapamayacağı hiç bir şey yoktur
kanka neden istemiyim çok kötü bir durum olduğum yerde sayıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
türkiyede yaşıyorsun ve girdiğin sınavlara eğer zor diyorsan aslında en zor sınavı zaten yaşayarak geçiriyorsun. Bu düşünce şekli ilk başta bana saçma gelmişti ama belli bir yerden sonra mantığına ve mentalitene yerleştirirsen makul oluyor

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sevdiklerinle daha fazla vakit geçir gün gelicek onlara daha çok vakit geçirebilsem keşke diyeceksin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bir kaç aya toparlıyorsun sonra kendini meşgul edeceğin onu yaptığında iyi hissetiğin bir şey olmaz ise tekrardan bu duruma düşüyorsun çevrendeki insanların sözlerindede çok kulak asma

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bir konuda iyi isen o konun üzerine git ve iş hayatında bunu nasıl kullanacağını düşün yapamıyorsan ailen ile konuş ne yapılacağını sor madem dünyaya onlar seni getirdi senin sorumluluğunu almalılar yoksalar affet şimdiden.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kendine güzel bir iş bulup anı yaşamalısın geleceği düşünmeyi bırakıp maaşını çatır çatır yemelisin işte en kral psikolojik destek

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
öncelikle kendine hobi edin illaki maddi olmak zorunda değil kafan dağılsın mutlu ol diye örneğin spor yap koş yürü tırman sonra sosyal çevre edin seni bu durumdan kurtarır insanlarla konuş sohbet et dışarı çık gez bulunduğun şehirde etkinliklere katıl kendini geliştir

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bu sorunlarını bence ailen ve arkadaşlarınla konuşmalısın. durumun varsa psikolog'dan bir seans alabilirsin. unutma ki her şey konuşarak çözülebilir sen yeter ki kendini dışa kapama olabildiğince pozitif ve konuşkan ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...