Hayatımızdan Bir Anda Çıkan Şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hayatımız boyunca birçok şey bize eşlik eder ancak bazen hiç beklemediğimiz bir anda hayatımızdan çıkabilirler. Örneğin bir işin sona ermesi, bir arkadaşın uzaklaşması, bir evin satılması veya bir ülkeden taşınmak gibi. Bu gibi durumlarda insanlar genellikle bir boşluk hissederler ve süreç boyunca farklı duygular yaşayabilirler.

Ancak, bu tür durumlar bazen yeni fırsatlar yaratabilirler. Örneğin, bir işin sona ermesi yeni bir iş için arayış başlatabilir ya da bir arkadaşın uzaklaşması yeni insanlarla tanışmak için bir fırsat yaratabilir. Bu tür durumlar, belki de bize hayatımızda ihtiyaç duyduğumuz değişikliği getirebilir ve yeni bir bakış açısı kazandırabilir.

Bu konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Hayatınızdan bir anda çıkan bir şey oldu mu? Bu durum sizi nasıl etkiledi ve yeni fırsatlar yarattı mı?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yenilik çoğu zaman iyidir ama giden şeyin değerine göre değişir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
köpeğimle büyüdüm ve bir gün okuldan geldiğimde yoktu o günden beri bir hayvan beslemeye korkuyorum ya aynı şekilde bir anda hayatımdan çıkarda o boşluğa tekrar düşerim diye

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hayatınızdan birinin çıkması çok zor oluyor bıraktığı anılar etkiler ama illaki unutuluyor.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hayatımız boyunca birçok şey bize eşlik eder ancak bazen hiç beklemediğimiz bir anda hayatımızdan çıkabilirler. Örneğin bir işin sona ermesi, bir arkadaşın uzaklaşması, bir evin satılması veya bir ülkeden taşınmak gibi. Bu gibi durumlarda insanlar genellikle bir boşluk hissederler ve süreç boyunca farklı duygular yaşayabilirler.

Ancak, bu tür durumlar bazen yeni fırsatlar yaratabilirler. Örneğin, bir işin sona ermesi yeni bir iş için arayış başlatabilir ya da bir arkadaşın uzaklaşması yeni insanlarla tanışmak için bir fırsat yaratabilir. Bu tür durumlar, belki de bize hayatımızda ihtiyaç duyduğumuz değişikliği getirebilir ve yeni bir bakış açısı kazandırabilir.

Bu konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Hayatınızdan bir anda çıkan bir şey oldu mu? Bu durum sizi nasıl etkiledi ve yeni fırsatlar yarattı mı?
Eskiden ders alıp yeni arkadaşlıklar ile eski hatalarımızı düzeltmeliyiz diye düşünüyorum. Fakat bu süreçte kendi benliğimizi kaybetmemeliyiz.

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Eskiden ders alıp yeni arkadaşlıklar ile eski hatalarımızı düzeltmeliyiz diye düşünüyorum. Fakat bu süreçte kendi benliğimizi kaybetmemeliyiz.
Hayatımıza giren her yeni şeyin benliğimize bir şey katması gibi, hayatımızdan çıkan her şey de benliğimizden bir şey kaybettirmez mi?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hayatımıza giren her yeni şeyin benliğimize bir şey katması gibi, hayatımızdan çıkan her şey de benliğimizden bir şey kaybettirmez mi?
İnsanların değişebileceğine inanmıyorum , özünde kendini değiştirmeye çalışabilir ama bu konuda hep başarısız olur. Sadece ders almaya bakmalı bence...

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ne demiş kha "değişim iyidir" :D

UwU
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
eskiden bi kedi bi köpeğim vardı 9 yaşındayken şuanda 15 imdeyim ve artık yoklar :(

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Oyun Portal :(

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI

insanlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Anneannem ve Dayım bide yengem Uzun olcak ama birşey anlaticam,anlatacağım kişinin adı yampiri olsun. Ben MC server takılıyorum o zamanlar survivalde birkaç sene önce tabi farmlari falan yapıyorum biri vardı iş için klanlarida vardı sonra ben iş bitti falan dedim chatten biraz konuştuk sonra samimileşince discord geçtik 1-2 kişi daha varda bana yampiri daha samimi geliyordu ama biz baya samimileştik oyunlar oynuyoruz CS go falan baya takılıyoruz ben CS goya onun sayesinde başlamiştim hile falan yok tabi o zamanlar ama benim için yok neyse biz CS den tut payday 2 falan ama biz bu tane çocuk sayesinde hile açtık payday 2 de sonra benim çat PC bozuldu 6 7 ay falan yoktum ben sonra tekrar dönünce çok az görüştük onla bir anda beni DC den attı arktan sildi bende o anki ihanet şeyiyle steamde ona sövdüm baya ama anasına falan değil ben sildim onu sonra çok fena boşluk oluştu içimde bir ara ben bunu steamde buldum yazdım yampiri hatirladinmi beni fala. Yok dedi ben hatırlatmaya çalıştım yok dedi DC gel hatırlatcam dedim ama olmadı çıktı bir anda bende sildim arktan tekrardan bu herşeyde hile aciyormud bide replemis herkes bunu buda böyle bir aniydi işte

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kahramanmaraşlıyım Hatay’da yaşıyordum , yıllarımın çocukluğumun geçtiği memleketlerim yok oldu hayatımdan çıkan unutamadığım tek şey olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...