Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok yakın bir arkdaşım var dı eskisi kadar goruşemedik ve artık yakın arkdaş değiliz ve hayatımdan çıkıcak artık uzuyor beni ama elden başka bir şey gelmez
Dedem vefat ettiğinde çok üzülmüştüm hayatınızda değer verdiğiniz birini kaybedince doğal olarak üzülüyorsunuz ama insan yaratılışı gereği hayatına devam ediyor bir şekilde
Hayatımızda beklenmedik değişikliklerin boşluk hissi yaratabileceği, ancak aynı zamanda yeni fırsatlar da sunabileceği konusundaki düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Çoğu zaman, hayatımızdan çıkan şeyler ya da insanlar ne kadar bağlı olduğumuzu fark etmediğimiz şeylerdir. Ancak, belirttiğiniz gibi, bu durumlar aynı zamanda bize yeni kapılar açabilir ve yeni deneyimler ve bakış açıları kazandırabilir.
Sorunuza cevap olarak, evet, hayatımda aniden ortaya çıkan değişiklikler yaşadım ve bazen ne yapacağım konusunda kaybolmuş ve emin olamamış hissettim. Ancak, bazı durumlarda bu değişiklikler yeni tutkuları takip etmemi ve başka türlü karşılaşamayacağım insanlarla tanışmamı sağladı. Hayat dolu sürprizlerle dolu ve bazen beklenmedik dönemeçler bizi nereye gitmemiz gerektiğine yönlendirir.
hayattından bi anda çıkan şeyler zaten senin için onemliyse bilen oyun için de oneli olmassındır bende boyle mesela yakınlarda arkadş tarafından engelledim zaten biliyodum değer vermedini