Hayatın zorluklarından dolayı (ödev,sınav vs.) canım sıkkın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
the dude
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostlar, gerek sınavlar , derslerimden geri olmak , gelen ödevler , üzerime düşen baskı çok fazla. Ders çalışıyorum anlamıyorum gelecek hakkında aşırı tedirginim kaygım var, iki tane belkide üç tane performans notum 0 olucak ümidim kalmıyor artık yazılıma ilgim var öğreniyorum ama üniversite şart oluyor yapacak hiç bir şey yok gibi hissediyorum.Sizde de böyle bir şeyler var mı ayrıca tavsiye olarak ne önerebilirsiniz?
Mesaj kasmak için yazıcaklar hiç yazmasın.

Fired from Heaven✔
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
yalnız degilsin be kankam her kes senigibi düşünüyo kasma bu kadar :/

bugünde benim için yakın
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
evet hayat sıkıcı bu yüzen spora başla insan motovasyonunu toparlıyor yaşamak için bi amacı olduğunu hatırlıyor

HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Bendede aynıısı oluyor piskolaga gittim biraz düzelir gibi oldum

A$AP
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kardeşim kafandaki herşeyi yok et ve birerden başla ne olursa olsun şunu yapıcam diyip birerden başla senin sorunun her şeyi aynanda cok fazla düşünmen her şeyi yok et sadece bir şeye odaklan ve spora başla sana iyi gelicektir sosyaleş sonra gününün bi belili sattini kendine ayır bi satini dersine kafanda herzaman planın olsun kardeşim umarım senin icin herşey düzelir ve hic bir sorunun kalmaz unutma hic bişey kendinden önemli degil kendin ol yeter ;)

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Uzmana başvurman en iyisi olur. Hissettiklerinin normal olduğunu bilmen gerek. Sonuçta hepimiz insanız kaygılanıp üzgün olmamız çok normal. Önemli olan şey en az yorucu olan yolla bunlardan kurtulmaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kendine yeni hobiler edin bakış açını değiştir belki bişeyler olur.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Maalesef Ödev , Performans , Sınavlar Hakkında Herkesde Bir Tedirginlik Var Bendede Var Ama Atlatıcaz Bir Şekilde İleriye Dönük Ol Düzelticiğine İnan Gerisi Gelicek Yavaş Yavaş

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Feleğin çemberinden geçiyorsun hocam ilerleyen zamanlarda herşey önemsiz olmaya başlayacak yavaş yavaş .
Benim bildiğim bir laf vardır Vur hayata gelişine belki gol olur

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hele de bu pandemi döneminde üniversite kazanmak zor oldu uzaktan eğitimle vallah Allah yardımcı olsun ben üniversiteden mezıun olduktan sonra en az 6 ay içinde girmezsem yurtduşında çalışmaya gideceğim en azından oranın şartı buranın şartlarından 5 kat daha iyidir

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
It's okay friend Encourage them to fight.

ถูกำ.gif

Üye
8 HİZMET YILI
takılma diyenlere aldırma sen bu dertler her zaman olacak önemli olan onları atlatabilmek elbettteki yeni sorunlar ortaya çıkacak ama bunlara göğüs gerebilecek kadar güçlü olmazsan insanların ayakları altında ezilmekten kurtulamazsın

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kankam zaten birkaç yıl sonra her günün aynı olmaya başlayacaktı seninki biraz erken başlamış çok dert etme

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kankam son snıfsan eğer hiç çalışmadıysan senye sınava girmeni öneririrm 1 sende herşey olur önemli olan çalışman kendini motive edicek şeyler bulmalısın

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
tavsiyem yeni hobiler edinip biraz konfor alanından çıkmak olur :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kankam yalnız değilsin be yeni şeylerle uğraşmaya çalış yeni birileriyle tanış yeni insanlarla konuşmak iyi gelir en azından bende öyle oldu

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kanka Bunlara Zamanla Alışırsın Bunlar Zamanla Olan Şeyler Kendini Çok Strese Sokma Sokarsan Çok Dagılır Kafan Ve Sınavlarda Vs. Başırılı Olamassın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bende senli aynıyım yazılım üzerine baya yoğunlaştım artık derslerimi tınlamıyorum yani yapmak için yapıyorum performans ödevlerini falan ; (

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...