Hayatın zorluklarından dolayı (ödev,sınav vs.) canım sıkkın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aynısı bendede var heleki şu okul beni bitiriyor sürekli sınavları düşünüyorum ya kalırsam fln öyle boş geçinip gidiyorum hala yapacak birşeyde yok

Üye
10 HİZMET YILI
Üni sadece teori öğretiyo ve belgen oluyo belge olmadanda olmuyo bende kara kara düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
daha olumlu düşünün, ben de aynı şeyi yaşadım, neden bu kadar endişeli olduğunu neden lere bakın, örneğin biraz daha beni daha zor hale konu ve benim meslek bulma sonunda çalışma, ayrıca diğer hobiler, spor ya da bir şey için bakabilirsiniz belki de gerçekten sevilen bir şey bulabilirsiniz, ben başka şeyler çalışmaya başladı ve ben çok mutluyum şimdi profesyonel animatör değilim geleceği görmedim bir mühendislik okuyordu ve şimdi profesyonel animatör , Ben çok iyi yapmak ve işimi seviyorum

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Zamanında biz de o evrelerden geçtik. Benim sana önerebileceğim, kafana fazla takmayıp elinden geleni yapmaktır. Bunu demek kolay evet biliyorum ancak yapacak bir şey yok. Benim klasik bir lafım vardır, seçilmemelisin sen seçmelisin. Bunu düşerekten her zaman çalış, hiçbir zaman çalışmayı bırakma. Yolun açık olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...