Hayatınızda başınıza gelen en tehlikeli olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
benimkisi çok fazla tehlikeli deyildi ama aksaklık çıksaydı ölüme bile sebep olabilirdi yokuştan son hızla bisikletle geliyodum fren tutuyo sandım ama yokuştan inmeden önce bisikletten bişey fırlamıştı o ne la dedim takmadım sonra yokuşa bi gittim gösterge 70 km/h yi gösteriyodu ben korktum fren yapmak istedim fren patlamış benim önümdede porsche jeep var yani vursam pahalıya patlardı neyse fren çalışmadı tek çare ön frendi bende düşçemi bilmiyodum bi sıktımmı sıkmamla 20 metre yuvarlanmam 1 oldu bacağım kötü yarıldı öbür bacağımın her tarafı mosmor kaldı yarılan tarafında kemik gözüküyodu :/ allah kimsenin başına getirmesin böyle şeyler

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
yaz tatilinde arkadasla koca bir çayırı yakmıştık ifaiye polis falan gelmişte :D karakolda yattık 1 gece sonra bırakıldık xd ama çayır mafoldu
Neyse iyi sıyırmışsın :)
Arkadaşım Sırtına Binip Beni Tutamayıp Düşürmesi :D
O imza ne öyle asfasfdasafas
@ahmethackerbebesi ( repost yoktu qsra bkma ) bro baya kötü olmuş neyseki jeep'e vurmamışsın baya sıkıntı olurdu yokuş aşşağı giderken hafiften ön fren yaparsan 30 km bile olsa asfalta sakız olursun 70 km gene iyi sıyırmışsın :)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Neyse iyi sıyırmışsın :)

O imza ne öyle asfasfdasafas
@ahmethackerbebesi ( repost yoktu qsra bkma ) bro baya kötü olmuş neyseki jeep'e vurmamışsın baya sıkıntı olurdu yokuş aşşağı giderken hafiften ön fren yaparsan 30 km bile olsa asfalta sakız olursun 70 km gene iyi sıyırmışsın :)
vallaha billaha doğru söylüyon ama ozamanlar 15 yaşımda filandım ilk bisikletimdi bilmiyodum öğrenme aşamasındaydım :D hatırlayınca bile kalbimpat pat atıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...