Hayatınızda en çok üzüldüğünüz an nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
eski sevgilim bana çok aşıktı sonra birden soguk davranmaya başladı bilerek kavga çıkartıyodu sonra artık bunaldıgını soyleyip benden ayrılmıştı. Bende hak vermiştim ama meğersem başka çocuğa aşık olmuş ama çocuk eski sevgilimi sevmiyordu bu yüzden bana geri döndü 3 4 ay ilişki yaşadık yeniden sonrasında kavga ettiği bir arkadaşı gelip bana her şeyi anlatmıştı benden kızdan ayrılmıştım.

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
dostum dedigim kisi beni para icin kullandıgını anladıgım an

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Annemin 5-6 ay boyunca hastanede kaldığı dönem muhtemelen. Şu an çok iyiyiz şükür, ama o dönemler gerçekten çok yorucuydu..

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
sevdiğim kızın önünde pantolonum yırtılmıştı görerek bana gülmüştü

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Kız mevzusundan dolayı üzülmüştüm uzun uzun anlatmam hikayeyi çok uzun çünkü unutmak için ne yaptın diye sormuşsun unutamadım :) hemen hemen her gün aklıma geliyor bazen yazıyorum engel yiyiorum vs

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
deli gibi değer verdiğim sevgilim beni gözümün önünde başkası ile öpüşürken görmüştüm.. ve halbuki bana uyuyacağım yazmıştı.. ah.. aşırı seviordum cidden

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Geçmişime bakıp elime geçen fırsatları değerlendirmediğimi anladığım zaman.

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
1v4e Karşı 3 Kişiyi Alıp Yumruklarken Kalan Bir Kişi Buggyle Basıp Beni Bayıltması Ve Arkadaşlarını Kaldırdıktan Sonra Hepsi Birden Tavalaması Yumruklaması Vs Vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...