Bende kimya sinavinda oyle bisey yasadim kiz kantinden yemek teklif edince aklim basimdan gecti kiz zaten okulun en guzel kizi bide yemek harika dedim kqgitla4i degistik o benden yujsek aldiCoğrafya sınavında a ve b grupları vardı sorularıda farklıydı , yanımda oturan arkadaşım çalışmamıştı kendi kağıdımı yapıp kağıtları değiştik onunkinide yaptım . Arkadaşım benden yüksek almıştı baya dalga geçmişlerdi benimle .
en azından kız , ve güzel bir de benim durumuma bakBende kimya sinavinda oyle bisey yasadim kiz kantinden yemek teklif edince aklim basimdan gecti kiz zaten okulun en guzel kizi bide yemek harika dedim kqgitla4i degistik o benden yujsek aldi
olm nasıl becerdin sen onu gerçi bizim teog a ne kadar benziyor bilmiyorum amalgs de çekmiştim 300k puan almıştım ama 200k lık okula gönderdiler![]()
Yanlis anlama ama seninki tam enayilik ben yemek yedim o kizla hemde o odedien azından kız , ve güzel bir de benim durumuma bak![]()
Dostluk kazansın dedim bende , o yüzdenYanlis anlama ama seninki tam enayilik ben yemek yedim o kizla hemde o odedi