Hayatınızda kötüye giden şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ROYAL FLUSH
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
sürekli korona olmak

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar
Size az çok son 1 senemden bahsedeyim görüp geldim 12. Sınıf üniversite öğrencisi olacak bi insanım açığa geçtim ve erken bitirdim neyse bunlsrı geçelim
Bundan bir sene önce ailevi nedenlerle sinir krizleri geçirip duruyordum bi kaç ay üst üste geçirip sol tarafımda uyuşma hissettim doktora gittim çıkamadım
Yattım neyse ms hastası olduğumu öğrendim son 1 senem son 1 aydıe şükür
Farklı bi ilsç geçtik ondan önce avonex adı verilen lanet bi iğneyle hafta da bir ölümü tadıyorum ateş titreme ağrılar günüm hatta 2 günüm oluyordu
Kısaca arkadaşlar sağlıktan önemli bişe yok çünkü ben kendimi o halde hatırlıyorum hiç bişe yapacak durumunuz olmuyor
Kendimizi de geçelim hastanede yeterken çocuklar var kemoterapi alan 5 10 yaşında sağlığınızın değerini bilin Çünkü sağlık gerçekten hiç bir şeye benzemiyor kötü yoldan öğrenen biri olarak yazıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Neredeyse her şey tek iyi olan bir şey var ehliyetimi alıcam ve hiç para vermeden bu benim için çok önemli iş bulma imkanım yükselecek onun harici bazen geceleri ağlıyorum hepsi bu.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Derslerim çok yoğun gün içinde çok yoruluyorum onun dışında sorunum yok.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bir işim vardı iyi de parası vardı şimdi faturamı nasıl ödeyeceğimi düşünüyorum. Diğer şeylerde kötüye gidiyor. Köle olmaya gelmişiz sanki

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
herşeyin üst üste gelmesi dertlerin hiç bitmemesi son 2 yıldır sürekli dibe doğru batıyormuşum gibi hissediyorum kendimi hayatımda olumlu yönden hiçbirşey yok artık dayanamıyorum sabredemiyorum tükendim umarım bunun sonu intiharla sonuçlanmaz beni hayatta bağlayan bişey varsada o da annem onun için yaşamaya çalışıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dur bi düşünim ee şey eğitim evet ne vardı para doğru enflasyon da galba kısaca ekonomi diyelim ailesel sorunlar evet oda vardı yakın bir arkadaşım beni sattı doğru aa 2 yıldır sevdiğim kızdan da red yemiştim şey galba çok bir sorun yok hayat güzel

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yurtdışından geri türkiyeye dönmem olabilir baya kötü hissettiriyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kesinlikle Aşk Hayatım.

Üye
4 HİZMET YILI
bu aralar hem para sıkıntısı çekiyorum hemde yaşam bide okul cok sıkıntı cıkarıyor ve üzüntü yapıyor );

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
işe gitmek, ekomonik durum, oyun oynayasımın kaçması, sadece anime izlemem, ev-iş arasında dönmem

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yeterli bir ücret kazanamıyorum dolasıyla yaptıgım işide sevemiyorum. İkiside çıkmaza girdi ne yapacagım bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eğitim hayatım çok kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...