Hayatınızda yaşadığınız en rahatsız edici ve korkutucu olay nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatasız kul olmaz
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
31 gün (1ay) okuldan kaçtığımı babamın öğrenmesi...

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
O zamanlar 14 yaşındaydım. Gece 3 sularında yatağın altına girmişim sesi full bir şekilde video izliyordum fakat odanın içerisinde bir şeylerin olduğuna adım gibi emindim. Videonun sesini kıstım ve karşımda duran büyük dolabın üstünden bir şey düştü gerçekten altıma sıçacaktım ve koşarken aynı anda bağırarak yatak odasına gitmiştim hiç unutmam.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Meslek lisesi okuduğum için stajdaydım yazın elektrik için ekip geldi adamın biri çok yanaşıyordu bana böyle iri yapılı doğulu adam sonra bende cana yakın adam sandım öyle cana yakın insanları da severim adam elini omzuma attı çok böyle yakın sanki arkadaş gibi işleri hallediyorduk sonra beraber bir yere gitmemiz gerekiyordu onu götürdüm götürürken biraz daha kendine çekti ben rahatsız oldum ses edemedim neden bilmiyorum sonra bir anda öptü yanaktan ondan önce de muhabbet ettik bende beni tanıyor zannettim dedi buralımısın felan filan bende akraba felan olabilir diye bir şey demedim de adam öpünce kal geldi şaşırdım sonra burası abi dedim tamam yeğenim dedi geri gittim adam işini halletti geri geldi bana bi yaklaşır gibi oldu orda mimar abla vardı sağolsun dedim abla bu adam bana yanaşıyor böyle böyle dedim aynen dedi belli bu sapık gel ben seni götüreyim dedi diğer stajyer kızı bıraktık oraya mimarla beraber gittik şimdi farkına varıyorum ki adam beni taciz etmiş bildiğin yani biraz daha kalsam herhalde ellicekti :d

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşımla döner yemeye gittik 40 tl var bi bakltık döner tanesi 30 kagıt dedik alla alla yidik keni kaçtk adam bizi şişle kovaldadı altıma sıçtım

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
türkiye şartlarında ev geçindirme korkusunun üstüne bi korku olduğunu düşünmüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ah benim hüzünlü kekim

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bir kıza açılmak onu kaybedicem diye kafayı yiyiorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hala hayatım devam ettiği sürecek hep yeni olaylar..Anlayacağın aşırı değişken be kanka..Ne sen sor ne ben yazayım

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Lise zamanlarımdan kalma bir olay.Saat gecenin bilmem kaçı o zamanlar bilgisayarım terastaydı ben de sürekli terasta geceler yatmak için eve inerdim.Gene öyle sıradan bir gece bilgisayarımı kapattım kapıdan çıktım kapıyı kilitlerken ensemden 3-4 kere kısa kısa ve hızlı bir şekilde rüzgar esti.Merdivenlerimiz de büyük meriven değil değil 6 7 basamaklı her bir basamak en fazla 100 120cm falan neyse anlayacağınız dar bir merdiven hem genişlik hem yükseklik açısından.Rüzgar konusuna gelecek olursak kapıyı kilitledikten sonra arkamı bir döndümki yarasa vızır vızır uçuyor suratıma nerdeyse 1cm kadar kala dönüyor sonra tekrar aynı şey.O panikle bağırarak karşı binaya girdim.(Kapı tahtadan ve önceden ıslandığı için şişlik yapmıştı yarım açık duruyordu kapanmıyordu tam)içeri girip kapıyı elimle tutarken aynı muhabbet oldu.Meğer hayvan herifler o binanın boşluğundan oraya geçmiş ordanda o yarım açık kapıyla merdivene çıkmıştı bir şekilde.Orda da yaklaşıp 1-2 dakıka panik ve bağırmam sonucu evdekiler merdivene çıkıp gelip yardım etmişleri.Yazarak ne kadar hissettirebildim bilemiyorum ama düşünün yıllar geçti ve ben böyle bir başlık okuduğum gibi bunu yazmak istedim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sandelyenin altında örümcek olması inanılmaz korkutucu (örümcek fobim var)

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Orta doğu serverinde doğmak..

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hoşlandığım kişinin bana arkadaş kalmamız gerektiğini söylemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...