Hayatınızda yaşadığınız en rahatsız edici ve korkutucu olay nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
dolandırılmak bir keresinde çok kötü dolondırıldım 110 tl em gitti

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
çok fazla oldu ama sonrasında baktığımız zaman abartılacak durum değilmiş diyorsun. genelde sağlık durumları sıkıntılı oluyor.

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
lisede okul wc sindeyken bi kişi 10 lardan gelip ben tuvaletimi yaparken üstten video çekmiş bende ozaman 11 e gidiyorum çıktım hayırdır felan sen sil videoyu dedım bi tokat attım sonra zaten özür diledi o an korkmuştum bi an 12 lerden biri çıkar diye dayak yeriz ayak üstü diye :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
alarm çalmadan tam iki saniye önce uyanmak ve aynı olayı üç gün üst üste yaşamak.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Gece uyanıp saat 4-5 gibi su içmeye giderken cama asılan hırsızla göz göze geldik meğersem beni izliyormuş bir anlık korku basmıştı :D

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Gece uyanıp saat 4-5 gibi su içmeye giderken cama asılan hırsızla göz göze geldik meğersem beni izliyormuş bir anlık korku basmıştı :D
Sonra ne oldu? düştü mü xd
Post automatically merged:

lisede okul wc sindeyken bi kişi 10 lardan gelip ben tuvaletimi yaparken üstten video çekmiş bende ozaman 11 e gidiyorum çıktım hayırdır felan sen sil videoyu dedım bi tokat attım sonra zaten özür diledi o an korkmuştum bi an 12 lerden biri çıkar diye dayak yeriz ayak üstü diye :D
Zor bir okuldan gecmişsin :kappajail:

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
sanırım küçükken ameliyata girmek olabilir fena korkmuştum

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kankam küçükken pazar da kaybolmuştum 1 saat kadar annemi bulamamıştım o zaman büyük bir travma olmuştu küçüktüm ama daha o yüzden olmuştur herhalde çok korkmuştum.

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yaşamak usta yaşamak !

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Her sene düzenli oalrak girdiğim kpss sınavı..

Üye
4 HİZMET YILI
babamın 7 yaşında vefat etmesi.şu an 16 yaşındayım cidden baba eksiklğini görmüş biriyim.unutamıyorsunuz hep sanki o yaşıyormuş gibi oluyor,kabullenemiyorsunuz.Allah kimseye göstermesin

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kasap dükkanım var kıyma makinesini sökerken seri bir aç kapat yapıyosun . O sırada sol işaret parmağımı kaptı . Ve ger çekemiyordum makineyi geri sarmam gerekiyordu . Ve hemen çekmem gerekiyordu . Bende ger çekerek asılarak makineyi geri sardım . Allahtan kısa zamanda çekebildim . Kıkırdak baştan yapıldı tendrom ve sinirler baştan dikildi . 37000 lira para vermiştim düzelsin diye . 2 sene önce
geçmiş olsun çok daha kötü sonuçlanabilirdi

Üye
4 HİZMET YILI
en korkunç olanı motor kazası yapan birisini yerde koma geçirirken görmekti :( :(

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bir gece uyurken lavaboya gitmek için uyandım o zamanlar ranzada yatıyorum ve üst kattayım yatak hemen kapının dibinde neyse uyandım yorganı üzerimden atıp merdivene doğru döndüm ve kapıda dikelen bi gölge vardı insana benziyordu neyse sanki pozisyon değiştiriyormuş gibi yapıp geri aldım yorganı üstüme en son iyice yorganın içine girdim böyle aradan kesiyorum kapıyı öyle korkudan yorganın altında uyuya kalmışım en büyük pişmanlığımdır keşke ışı açsaydım bi anda diye
Post automatically merged:

Küçükken sokakta maç yapıyorduk, 3 kişi geldi ve bıçaklıydı biri. Geldiler saha topumuzu istediler vs.
Vermeyince mac yapalım dedik kazanırsak vs. alırsınız dedik top uzağa gidince alıp vermedik. Sonra birimizi alıp boğazına bıcak dayamıştı apartmandan ne yapıyorsunuz s. gidin diyorlardı gelen 3 kişiye
sonra (apartmandan aramışlar sanırım) polis geldi. aldılar. Çok korkunçtu.
oha oğlum bu nasıl bi zihniyet geçmiş olsun

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
benimki biraz karışık olay hayatımda yaşadığım olay teyzemgilin benim arkamdan konuşmaları yok ben ekmek almaya bile gitmiyormuşum ve annem bana küçük çocukmuşum gibi antalyaya gitmiştik teyzemgille annem ablamda vardı dayımın yanına gitmiştik orda annem bana kavun ye mehmet dedi önüme koydu teyzemin kızı ve teyzem bana tavır aldılar annemin benle ilgilenmesi mesela bu beni çok rahatsız etti ve hayatımdaki en korktuğum şey ise annemi kaybetmek babam vefaat edeli 4yıl oldu şimdi ondan korkuyorum :(

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Türkiye'de doğmak yazan arkadaşa sonuna kadar katılıyorum :D

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam erik ağacından düştüm çenemin altını dal kesti eğer 1 cm daha kesseymiş ölüyormuşum hem aşırı korkunç hem de en rahatsız olduğum anımdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...