- Yasaklandı
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
Yoo baya derse bile katılmıştım?,sanırım ilk ders yok yazılmışım haberim yok tabi.Diğer dersler hocalar deftere bakıp geçmirmişlerdi
Yoo baya derse bile katılmıştım?,sanırım ilk ders yok yazılmışım haberim yok tabi.Diğer dersler hocalar deftere bakıp geçmirmişlerdi
Sildirdin mi kaldı mı öyleYoo baya derse bile katılmıştım?,sanırım ilk ders yok yazılmışım haberim yok tabi.Diğer dersler hocalar deftere bakıp geçmişlerdi![]()
Sildiremedim 54 gün devamsızlıkla geçmiştim işteSildirdin mi kaldı mı öyle![]()
Geri kalan 53 gün neredeydinSildiremedim 54 gün devamsızlıkla geçmiştim işte![]()
PMden yetkililere ulaş.Hiç araştırma yapmadan gelip yardım istiyosunuz.Yardım istediğin konuya bak. Bir kere @VowS'a saygısızlık..ya bnim bi hatam var memoryhackers loader indiriyorum sitede onay sistemi onayı yapcam ama onay sistemiların üstünde bu siteye ulaşılamıyor diyo nasıl çözerim
OkuldaydımGeri kalan 53 gün neredeydin![]()
qw:eqw:eqwşeqwş OHA LAN SIZI NASIL BULDULAR :qweqw:Bi Keresinde Kuzenlerimle Denizdeyken Dalgaya Takılıp Denizde Kaybolmustuk Onu Hiç Unutamam![]()
Bizi Arıyorlarmış ama bulamıyorlarmış sonra biz bulduk zar zor aşdşidsaqw:eqw:eqwşeqwş OHA LAN SIZI NASIL BULDULAR :qweqw:
Geçmiş olsunSONRA HOCA BENİ DERSTEDEN ATTIYDI![]()
EŞQWŞEQWŞEQW:WQE:QWEQWBizi Arıyorlarmış ama bulamıyorlarmış sonra biz bulduk zar zor aşdşidsa
sevdiğim kızla buluşma planı yapmıstık. avm vardı onun ön tarafında buluscaktık neyse ben gittim o da diğer tarafına gitmiş avm nin ben onun oldugu tarafa giderken o da diğer taraftan benim oldugum yere gitmiş bunu 5 dk tekrarlardık ve sms ten konusuyoruz aynı zamanda bence asırı sacmaydı. sonunda bulusup ayrılmıstık :d