Hayatınızın En Saçma Anları ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ya bnim bi hatam var memoryhackers loader indiriyorum sitede reklam onayı yapcam ama reklamların üstünde bu siteye ulaşılamıyor diyo nasıl çözerim

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
ya bnim bi hatam var memoryhackers loader indiriyorum sitede onay sistemi onayı yapcam ama onay sistemiların üstünde bu siteye ulaşılamıyor diyo nasıl çözerim
PMden yetkililere ulaş.Hiç araştırma yapmadan gelip yardım istiyosunuz.Yardım istediğin konuya bak. Bir kere @VowS'a saygısızlık..

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bunu yazmadan duramam;Küçükken komşu çocuğuyla minderde smackdown oynardık.Bir gün de o reymysterio ben john cena güreşiyoruz, kaldırıp yere fırlatmak istedim tam belimin üzerine düştü o gün bu gündü belim ağrıyor :/

Üye
8 HİZMET YILI
DERSTE HOCAYA KES SESİNİ DERKEN HERKESİN Bİ ANDA SUSMASI

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Otobüste kadın kucama düştü sonra sapık diyerek bağırdı lan benim suçum ne :)

Üye
8 HİZMET YILI
sevdiğim kızla buluşma planı yapmıstık. avm vardı onun ön tarafında buluscaktık neyse ben gittim o da diğer tarafına gitmiş avm nin ben onun oldugu tarafa giderken o da diğer taraftan benim oldugum yere gitmiş bunu 5 dk tekrarlardık ve sms ten konusuyoruz aynı zamanda bence asırı sacmaydı. sonunda bulusup ayrılmıstık :d

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
sevdiğim kızla buluşma planı yapmıstık. avm vardı onun ön tarafında buluscaktık neyse ben gittim o da diğer tarafına gitmiş avm nin ben onun oldugu tarafa giderken o da diğer taraftan benim oldugum yere gitmiş bunu 5 dk tekrarlardık ve sms ten konusuyoruz aynı zamanda bence asırı sacmaydı. sonunda bulusup ayrılmıstık :d
:D Nasıl buldunuz birbirinizi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...