Seçkin Üye
Fabrika açıp evde akşama kadar oyun oynamak istiyorumMerhaba dostlarım, hayattaki amacınız nedir ne için yaşıyorsunuz? Bu sorulara cevabı olmayan insan rüzgarda savrulan yaprağa benzer cevaplarınızı merak ediyorum
şuanki sevgilimle evlenmek ve onunla dünyayı gezmekMerhaba dostlarım, hayattaki amacınız nedir ne için yaşıyorsunuz? Bu sorulara cevabı olmayan insan rüzgarda savrulan yaprağa benzer cevaplarınızı merak ediyorum.
İş ve aile sahibi olmakMerhaba dostlarım, hayattaki amacınız nedir ne için yaşıyorsunuz? Bu sorulara cevabı olmayan insan rüzgarda savrulan yaprağa benzer cevaplarınızı merak ediyorum.
Umarım 65 yaşında emeklı olabılecegın bır iş yapmıyorsundur ya patron çocugu yada patronun bizzat kendisisindir bu şartları sağlamıyorsan hele birde işçiysen 65 yaşında emekli olup şu anın şartlarında 2.500 tl maaş ile anca lolipop alıp pencereden millete bakarak şeker partisi verirsinemekli olup keyif yapmak
amacım sonunda pişman olacak bir şey olmaması için hayatı yaşamakMerhaba dostlarım, hayattaki amacınız nedir ne için yaşıyorsunuz? Bu sorulara cevabı olmayan insan rüzgarda savrulan yaprağa benzer cevaplarınızı merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?