Hayattan beklentileriniz nelerdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ya öyle olmuyor işte eve gelince o ezilmişlik o yorgunluk ve o kafa karışıklığından ne yapacağımı bırak vallahi ne oynayacağıma bile karar veremez oldum artık 3 gündür hangi oyuna gireceğime şaşırdım film-dizi izleyen birisiyim izleyecek vaktim yok artık...
Gel kral Lolde sohbet muhabbet ederek oynarız. seninle varsa eğer

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Gel kral Lolde sohbet muhabbet ederek oynarız. seninle varsa eğer
LOL hiç oynamadım hayatım da malesef :D oynama gibi isteğim de yok şu anda bu oyunları oynuyorum daha doğrusu öyle duruyor kenar da pek canım istemiyor oynamak
Ekran Alıntısı.PNG

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
şuanda hayatı göte bala yaşıyoruz yarın ne olacak diye düşünmüyorum düşünsem de imkan el vermiyor

Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum hangi ildesin bilmiyorum ama hayattan şuan beklentilerim olsa da beklentim üzerinde çalışacak heveslerim yok ki en büyük hata de heveslerim üzerinde çalışmamak çalışıp çaba gösterip bir şeyleri elde ettiğin zaman hayattan zevk almaya başlarsın bu yüzden hayalerinin peşinden git çok ufak bir şey de olsa emeğin karşılıgı oldugu zaman hayat daha güzel gelir. ama sakın sakın yanlış insanlara iyilik yapma yanlış insanlara iyilik yapmak hayatında bir daha kimseye iyi olmaman gerektiği hakkında büyük ders verir ve artık iyi olan insanları da kötü sanıp hiç kimseye güvencin kalmaz tr şartlarında yorgan ipinin üstünde yürüyen cambaz gibisin yapacak bir şey yok her adımına dikkat etmek zorundasın.

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum hangi ildesin bilmiyorum ama hayattan şuan beklentilerim olsa da beklentim üzerinde çalışacak heveslerim yok ki en büyük hata de heveslerim üzerinde çalışmamak çalışıp çaba gösterip bir şeyleri elde ettiğin zaman hayattan zevk almaya başlarsın bu yüzden hayalerinin peşinden git çok ufak bir şey de olsa emeğin karşılıgı oldugu zaman hayat daha güzel gelir. ama sakın sakın yanlış insanlara iyilik yapma yanlış insanlara iyilik yapmak hayatında bir daha kimseye iyi olmaman gerektiği hakkında büyük ders verir ve artık iyi olan insanları da kötü sanıp hiç kimseye güvencin kalmaz tr şartlarında yorgan ipinin üstünde yürüyen cambaz gibisin yapacak bir şey yok her adımına dikkat etmek zorundasın.
merak etme dostum o iyilik kavramını ben 10 yaşında öğrendim. tamamen bu konudan müzdarip birisiyim kafam rahat ve il şehir fark etmez. bu tamamen yaşam şartlarından kaynaklı yapmak istediğin değil de olmak istediğin yer önemli ordaysan zaten yapacakların çoktur. ben ilim bilim sahibi bir insan olmak için araştırma yaparak hobiler edinerek bişeyler yapıyorum sonuç olarak hayatın bize sağlamiş olduğu şartları kendi çapımda değiştiriyorum
Post automatically merged:

Last summer vacation

Is it your summer vacation you wanted something very small but it's your right to ask for what you need

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Aynı şekil pek bir beklenti içinde diyilim

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
tek beklentim artık sistemini kurdun çalışmadan para kazanabilirsin modu daha çok beklerim gibi 😀

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ekonominin düzelmesi tek istediğim bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...