- Konuyu başlatan
-
Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Gel kral Lolde sohbet muhabbet ederek oynarız. seninle varsa eğerYa öyle olmuyor işte eve gelince o ezilmişlik o yorgunluk ve o kafa karışıklığından ne yapacağımı bırak vallahi ne oynayacağıma bile karar veremez oldum artık 3 gündür hangi oyuna gireceğime şaşırdım film-dizi izleyen birisiyim izleyecek vaktim yok artık...
LOL hiç oynamadım hayatım da malesefGel kral Lolde sohbet muhabbet ederek oynarız. seninle varsa eğer
hahaha değişiklik iyidir gel dene nolucak ne kaybedicen sankiLOL hiç oynamadım hayatım da malesefoynama gibi isteğim de yok şu anda bu oyunları oynuyorum daha doğrusu öyle duruyor kenar da pek canım istemiyor oynamak Ekli dosyayı görüntüle 89730
asdfjklsdfjklsdfjklsdfjklsdfjklsdfjkl allahım
eğer gün doğarken ardından tepelerin .... teletabilerin gibi bir yorum olmuşşuanda hayatı göte bala yaşıyoruz yarın ne olacak diye düşünmüyorum düşünsem de imkan el vermiyor
merak etme dostum o iyilik kavramını ben 10 yaşında öğrendim. tamamen bu konudan müzdarip birisiyim kafam rahat ve il şehir fark etmez. bu tamamen yaşam şartlarından kaynaklı yapmak istediğin değil de olmak istediğin yer önemli ordaysan zaten yapacakların çoktur. ben ilim bilim sahibi bir insan olmak için araştırma yaparak hobiler edinerek bişeyler yapıyorum sonuç olarak hayatın bize sağlamiş olduğu şartları kendi çapımda değiştiriyorumdostum hangi ildesin bilmiyorum ama hayattan şuan beklentilerim olsa da beklentim üzerinde çalışacak heveslerim yok ki en büyük hata de heveslerim üzerinde çalışmamak çalışıp çaba gösterip bir şeyleri elde ettiğin zaman hayattan zevk almaya başlarsın bu yüzden hayalerinin peşinden git çok ufak bir şey de olsa emeğin karşılıgı oldugu zaman hayat daha güzel gelir. ama sakın sakın yanlış insanlara iyilik yapma yanlış insanlara iyilik yapmak hayatında bir daha kimseye iyi olmaman gerektiği hakkında büyük ders verir ve artık iyi olan insanları da kötü sanıp hiç kimseye güvencin kalmaz tr şartlarında yorgan ipinin üstünde yürüyen cambaz gibisin yapacak bir şey yok her adımına dikkat etmek zorundasın.
Last summer vacation
bu devirde hayattan kimse artık birşey beklemiyorbenim şuan beklentim yok öylesine yaşıyorum ama sizler beklentileriniz nedir ?
Aynı şekil pek bir beklenti içinde diyilim
bi beklentim yok artık
valla kral bir beklenti yoksa beklenti edincek aktivite bulun yaşıyorsunuz sağlığınız yerinizde bişeyler yaparak kendinizi gururlandırınbu devirde hayattan kimse artık birşey beklemiyor
biraz öyletek beklentim artık sistemini kurdun çalışmadan para kazanabilirsin modu daha çok beklerim gibi
Sevgilimle beraber güzel bi hayat kurmak bi kız ve güzel bir iş gerisi hikaye bana göreBenim şu an beklentim yok, öylesine yaşıyorum ama sizler, beklentileriniz nedir?
güzel hayal gerçekleşmesi mümkün güzel karakterli bir kız bulduktan sonra sorun çıkmazSevgilimle beraber güzel bi hayat kurmak bi kız ve güzel bir iş gerisi hikaye bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?