abi bi de şimdiden söyleyeyim.karakter hack kullanınca kafa tarafı gözükmüyordu.millet hacksın diyordu.bi de inf ammo karakter hack sekmeme felan açınca kurt avında can yükselmiyordu.eğer çok çok kolay bişeyse yapmayı denerseniz sevinirim.ama bizi oyalama derseniz hiç farketmez abi.kolay gelsin :shy:
Saat 16:41 Ve Benim En Çok İstegim Envanter Hack Oldugunda Karakter olması Güç Seçeneklerinin de Aktif olabilmesi
Haykırma Hack Olması Ayrıca Onuda Çok İstiyorum .
Odadan Atma Hack Falan Gibi Şeyler Olması Ve Oyundan Atmaması Gibi Şeylerde Olması Mükemmel olurdu
Saat 16:41 Ve Benim En Çok İstegim Envanter Hack Oldugunda Karakter olması Güç Seçeneklerinin de Aktif olabilmesi
Odadan Atma Hack Falan Gibi Şeyler Olması Ve Oyundan Atmaması Gibi Şeylerde Olması Mükemmel olurdu
olum nasıl oldu hayla acıyom hileyi youtubedeki reklam baıyom orda yesil oluyo renk sen de nasıl oldu
ioz abimizin yaptıgını yaptım basarıylaq diyo ama bilmiyom yani yardım
wolfteama girdim
olum nasıl oldu hayla acıyom hileyi youtubedeki reklam baıyom orda yesil oluyo renk sen de nasıl oldu
ioz abimizin yaptıgını yaptım basarıylaq diyo ama bilmiyom yani yardım
wolfteama girdim
ÖYLE YAPARSAN MENÜ GELMEZ BEN VİDEOYU KANALIMA PAYLAŞICAM KOLAY Bİ ŞEKİLDE REKLAM GEÇİLECEK
KANAL:https://www.youtube.com/channel/UCYBRQwvMSlXpxxUa5_nPt6Q