HAYIRLISI DWORD AİLESİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
abi bi de şimdiden söyleyeyim.karakter hack kullanınca kafa tarafı gözükmüyordu.millet hacksın diyordu.bi de inf ammo karakter hack sekmeme felan açınca kurt avında can yükselmiyordu.eğer çok çok kolay bişeyse yapmayı denerseniz sevinirim.ama bizi oyalama derseniz hiç farketmez abi.kolay gelsin :shy:

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
ABİ Bİ İSTEĞİM VAR KAFA YARI OLMASI VE İNF AMMO ACINCA GERİ KAPANMAYI DÜZELTİN LÜTFEN BİDE BAZEN ATIYOR

Üye
10 HİZMET YILI
bir akım başlatıyorum herkes  :heart: MEMORYHACKERS :heart: yazsın yoruma  :D

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
<3 MEMORYHACKERS <3

Üye
10 HİZMET YILI
Saat 16:41 Ve Benim En Çok İstegim Envanter Hack Oldugunda Karakter olması Güç Seçeneklerinin de Aktif olabilmesi
Haykırma Hack Olması Ayrıca Onuda Çok İstiyorum .
Odadan Atma Hack Falan Gibi Şeyler Olması Ve Oyundan Atmaması Gibi Şeylerde Olması Mükemmel olurdu :)

Üye
10 HİZMET YILI
efkar' Alıntı:
Saat 16:41 Ve Benim En Çok İstegim Envanter Hack Oldugunda Karakter olması Güç Seçeneklerinin de Aktif olabilmesi
Odadan Atma Hack Falan Gibi Şeyler Olması Ve Oyundan Atmaması Gibi Şeylerde Olması Mükemmel olurdu :)

OLDU AMG KOMPLE wolftü'İ ELE GEÇİR :D  :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
efkar' Alıntı:

Aynen kardeşim setli karakterlerde olsun bence hatta gmleri oyundan atma hilesi marketten bedava item alma banlanmama hilesi bunlarda olsun mu :D :D

Üye
10 HİZMET YILI
olum nasıl oldu hayla acıyom hileyi youtubedeki reklam baıyom orda yesil oluyo renk sen de nasıl oldu
ioz abimizin yaptıgını yaptım basarıylaq diyo ama bilmiyom yani yardım
wolfteama girdim

Üye
10 HİZMET YILI
VALHALLA1' Alıntı:
efkar' Alıntı:

OLDU AMG KOMPLE wolftü'İ ELE GEÇİR :D  :D

Neden Olmasın Kardeşim Bunlar Olmuş Şeyler Ben Og Olma Hilesi İstemedim ki OG Dövmesi Falanda Olsa Fena olmaz ha :)

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
cansönmez' Alıntı:
olum nasıl oldu hayla acıyom hileyi youtubedeki reklam baıyom orda yesil oluyo renk sen de nasıl oldu
ioz abimizin yaptıgını yaptım basarıylaq diyo ama bilmiyom yani yardım
wolfteama girdim

ÖYLE YAPARSAN MENÜ GELMEZ BEN VİDEOYU KANALIMA PAYLAŞICAM KOLAY Bİ ŞEKİLDE REKLAM GEÇİLECEK
KANAL:https://www.youtube.com/channel/UCYBRQwvMSlXpxxUa5_nPt6Q

Üye
10 HİZMET YILI
AGA SAAT 16.50 10 DAKİKA KALDI ÇOOKKKK HEYECANLANIYORUMMMMMMMMMMM SİZİ SEVİYORUM  :heart: MEMORYHACKERS :heart:

Üye
10 HİZMET YILI
NE ZAMAN GELCEK ABİ HİLE VAR MI  :dodgy: :dodgy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...