Hayvan sahiplenmek istiyorum nelere dikkat etmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Eğer apartmanda yaşıyorsan köpek yerine kedi tercih et. Kedinin de aşılarını ve bakımlarını aksatma çünkü hasta olunca atlatmaları çok zor oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
hayvana ilgi gösterebiliceksen al vakit harcayabilceksen

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Olabildiğince temizliğine dikkat etmelisin günde en az 1-2 saat gezdirmeye çıkarman gerek yoksa o hayvan hrıçınlaşır

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Köpeğin aşılarına dikkat edin ve yaşına da. Büyük alırsanız ve evcil değilse ısırmasın eğer köpek ise. Ayrıca binada iseniz hocam komşularınıza rahatsız etmemesine dikkat edin

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
kanka kus al en iyisi

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Aşılarını yaptır sevgi ver birde fazla ihmal etme

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Apartmandaysan knk bence hiç uğraşma bahçeli ev varsa alabilirsin. Bizim bir tavşan vardı duvarları yiyodu. Okadar yemek veriyoduk hala duvarları kemiriyordu :)
Müstakil bahçeli evimiz var ama ben ev köpeği almak istiyorum

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Evcil hayvan dükkanından almak yerine barınakdan alabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Maddi durum sıkıntı değil ailem karşılayacak
Post automatically merged:

Aşı paraları çok tutuyor mu ?
6 ay veterinerde yardımcı olarak çalıştım kısırlaştırma fiyatları çok pahalı alacağınız hayvanın türünü öğrenip gelecekte ne gibi hastalıklara sahip olduğunu öğrenin bazı /kişisel özellikleri ve ortalama yaşama ömrünü öğrenin eğer hayvanınızda hastalık olmassa aylık 150tlye geçmez masrafınız

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
aşılarını yaptır büyük ırk alıyorsan genellikle kalça problemi yaşıyorlar dikkat etmeni öneririm

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
aşılarına,sağlık durumuna dikkat et evin site ya apartman ise kedi bakma,köpek bakacaksan o işe hiç girme çıkamazsın

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
6 ay veterinerde yardımcı olarak çalıştım kısırlaştırma fiyatları çok pahalı alacağınız hayvanın türünü öğrenip gelecekte ne gibi hastalıklara sahip olduğunu öğrenin bazı /kişisel özellikleri ve ortalama yaşama ömrünü öğrenin eğer hayvanınızda hastalık olmassa aylık 150tlye geçmez masrafınız
motorun triger kayışına kedi girmiş,araba da çalışınca arabadan bir ses geldi bir baktık kedi triger kayışına girmiş ve kafayı triger kayışına sokmamış en azından
yüzünü triger kayışı kesmiş veteriner bir arkadaşım vardı koşa koşa ona götürdüm 7 dikiş attı üstüne 2 tane iğne yedi

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar hayvan sahiplenmek istiyorum nelere dikkat etmeliyim ? Daha önce sahiplenen varsa görüşünü paylaşırsa sevinirim.
Yemesine çok dikkat etmelisin bakımlarını aksatmadan yaptırmalısın ne vereceğin konusunda bilgi edinmelisin en önemlileri bunlar ztn gerisini halledersin

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ailenizle yaşıyorsanız mutlaka ama mutlaka rızaları olsun. Her şeyi baştan kararlaştırın. Tatiliniz varsa siz evde yokken kime bırakacaksınız, hasta olduğunda veteriner masraflarını karşılayabilecek misiniz, koltuk/perde tırmalayacak büyük ihtimalle, göze alabilecek misiniz bu tür problemleri? Ne kadar vakit ayıracaksınız? Kim/günde ne kadar oynayacak, hangi odalara girebilecek, tuvaleti nerede olacak, ileride yerlere bile işese evdeki herkes tahammül edebilecek mi bu kediye? Gibi gibi bir ton soru var. Hepsine kesin cevaplar verebiliyorsanız sahiplenin. Gerisi kolay zaten

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aşılarını yaptır direk ve hayvan hırçınmı değilmi ona bakarak al

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
-Öncelikle eğer evde besleyeceksen ev ortamına çok dikkat etmelisin. Hem kendiniz için hemde hayvan için zararlı olabilecek şeyler kalkmalı, hayvandır sonuçta belli olmaz vazo tarzı şeyler çok bulundurmamak lazım.
-Küçüklükten alıcaksan kendisine bir yer yap tuvalet eğitimi için.
-Ekonomik olarak kendinizin hazır olduğunuza emin olun. Veteriner, mama, yem maalesef ülkemizde tuzlu şeyler.

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum hangi hayvan olacağına bağlı balık ise farklı kedi ise farklı ama ilgilen kullanıp sıkulıp atma yeter yemini zamanında tam ver az verne aşılarını iyi kontrol et

Hatasız kul olmaz
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hangi hayvan olduğunada bağlı bakımı zor söyliyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...