Köpek alıcam zaten dostumKöpek tercih edebilirsin, ama bakımları oldukça zordur.
Müstakil bahçeli evimiz var ama ben ev köpeği almak istiyorumApartmandaysan knk bence hiç uğraşma bahçeli ev varsa alabilirsin. Bizim bir tavşan vardı duvarları yiyodu. Okadar yemek veriyoduk hala duvarları kemiriyordu![]()
6 ay veterinerde yardımcı olarak çalıştım kısırlaştırma fiyatları çok pahalı alacağınız hayvanın türünü öğrenip gelecekte ne gibi hastalıklara sahip olduğunu öğrenin bazı /kişisel özellikleri ve ortalama yaşama ömrünü öğrenin eğer hayvanınızda hastalık olmassa aylık 150tlye geçmez masrafınızMaddi durum sıkıntı değil ailem karşılayacak
Post automatically merged:
Aşı paraları çok tutuyor mu ?
motorun triger kayışına kedi girmiş,araba da çalışınca arabadan bir ses geldi bir baktık kedi triger kayışına girmiş ve kafayı triger kayışına sokmamış en azından6 ay veterinerde yardımcı olarak çalıştım kısırlaştırma fiyatları çok pahalı alacağınız hayvanın türünü öğrenip gelecekte ne gibi hastalıklara sahip olduğunu öğrenin bazı /kişisel özellikleri ve ortalama yaşama ömrünü öğrenin eğer hayvanınızda hastalık olmassa aylık 150tlye geçmez masrafınız
Yemesine çok dikkat etmelisin bakımlarını aksatmadan yaptırmalısın ne vereceğin konusunda bilgi edinmelisin en önemlileri bunlar ztn gerisini halledersinArkadaşlar hayvan sahiplenmek istiyorum nelere dikkat etmeliyim ? Daha önce sahiplenen varsa görüşünü paylaşırsa sevinirim.