Hazır kurulmuş bilgisayar mı yoksa toplama bilgisayar mı tercih etmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam aldığınız yere bağlı toplama pc daha iyidir ben toplama pc aldim yaklasik 15.000 ₺ gibi bir fiyata sonrasnda birde elimle toplayayım dedm acaba dolandırıldımmı diye merakımdan fakat el ile toplandığında 18.000 ₺ ye yakın bir fiyat tuttu kontrol edersen bir el ile topla birde toplanmış haline bak fiyat farkı olur zaten yada olmaz ucuz olanı topla umarım anlatabilmişimdir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
siteleri falan bir kenara bırakıp bütün parçaları uyumlu bir şekilde toplamak size hem çok daha ekonomik hem de güven verir bence benden tavsiye

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Tabiki toplama bilgisayar hem daha uyguna gelicektir hem de daha iyi bir performans

Griffin Premium
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dostum hazır sistem almak gibi bir hataya düşme kesinlikle zamanında 3kya toplayacağım pcye 6.5k verdim çok pişmanım,toplama daha iyi şüphesiz

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
şahsen hazır bilgisayar önermem hem toplama bilgisayarda istediğin özellikleri olan bilgisayar toplayabiliyorken neden hazır alasınki hazırlar genellikle daha pahalı oluyor hem ekonomik hem de istediğin özellikler için toplama.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
eğer sorunsuz dizebileceğine inanıyorsan toplama pc almanı tercih ederim, hem daha ucuza geliyor hem de her parçan gönlüne göre olur. ama yok ben uğraşmak istemiyorum kargo gelsin açıp oyunumu oyniyim, o zaman hazır sistem al. Hazır sistemin toplamaya göre cazip geldiği de oluyor itopyada felan oralara göz gezdir, incehesaptan cuma günlerini takip et. umarım gönlüne göre bir şey bulursun dostum

Üye
3 HİZMET YILI
kendin toplama bence, yardım alarak topla veya yayıncı kasalarını öneririm

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bence kendin kur hem istediğin özeliklere göre yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hazır bilgisayar perforrmansı denenmiş olduğundan iyidir ancak toplama bilgisayar ucuzdur sağlam bilen birisi toplarsa toplama tercih edilebilir

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
İtopyadan toplama şekilde alman daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...