Hocam aldığınız yere bağlı toplama pc daha iyidir ben toplama pc aldim yaklasik 15.000 ₺ gibi bir fiyata sonrasnda birde elimle toplayayım dedm acaba dolandırıldımmı diye merakımdan fakat el ile toplandığında 18.000 ₺ ye yakın bir fiyat tuttu kontrol edersen bir el ile topla birde toplanmış haline bak fiyat farkı olur zaten yada olmaz ucuz olanı topla umarım anlatabilmişimdir
şahsen hazır bilgisayar önermem hem toplama bilgisayarda istediğin özellikleri olan bilgisayar toplayabiliyorken neden hazır alasınki hazırlar genellikle daha pahalı oluyor hem ekonomik hem de istediğin özellikler için toplama.
eğer sorunsuz dizebileceğine inanıyorsan toplama pc almanı tercih ederim, hem daha ucuza geliyor hem de her parçan gönlüne göre olur. ama yok ben uğraşmak istemiyorum kargo gelsin açıp oyunumu oyniyim, o zaman hazır sistem al. Hazır sistemin toplamaya göre cazip geldiği de oluyor itopyada felan oralara göz gezdir, incehesaptan cuma günlerini takip et. umarım gönlüne göre bir şey bulursun dostum