Ekran kartı olmadan ancak ATARİ Oynarsınknk şu ekonomiyle alakalı uygun bir pc var dilersen bakarsın yardımcı olduysam ne mutlu bana
link=Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dostum ben 2,5 yıl önce toplamıştım şuan fiyatlar ne durumda bilmiyorum ve bence de fiyatlar yükselmiştir ben forum sitelerinde bekliyodum hep hemen bir ucuz bir şey geldiğinde hemen alıyordum hemen bitiyordu çok zor ama yaparsanda baya bir karlı çıkarsın...Amazon JP den Türkiyeye göre daha ucuz olan bir ekran kartı linki atabilir misin? Benim baktıklarım kat kat pahalıya denk geliyor. Nasıl ucuzunu bulabilirim?
Ağa sinerjiden bakabilirsin kaliteli 16.500 aldım 3 ay önce 450+ aşşa fps almıyorum ekran kartı 3060 var o kadar diyorum hem ucuz ben güvenilirBildiğiniz hazır veya toplama pc var ise bana önerir misiniz valorant+300 fps alabilcegim pc.
kanka bence toplama bilgisayar ben topladım +250 fps valoBildiğiniz hazır veya toplama pc var ise bana önerir misiniz valorant+300 fps alabilcegim pc.
Toplama al kanka ben hazır aldım pişmanımBildiğiniz hazır veya toplama pc var ise bana önerir misiniz valorant+300 fps alabilcegim pc.
ütopyadaki yayıncı sistemleri genellikle uygun oluyor onlara bakabilirsinBildiğiniz hazır veya toplama pc var ise bana önerir misiniz valorant+300 fps alabilcegim pc.
Mitrain gibi oyuncuların YouTube gibi playformlarda paylaştığı sistemler onlardan birini kullanabilirsin. Gayet iyi fps alacağından eminim.Bildiğiniz hazır veya toplama pc var ise bana önerir misiniz valorant+300 fps alabilcegim pc.