Amazon JP den Türkiyeye göre daha ucuz olan bir ekran kartı linki atabilir misin? Benim baktıklarım kat kat pahalıya denk geliyor. Nasıl ucuzunu bulabilirim?
Dostum ben 2,5 yıl önce toplamıştım şuan fiyatlar ne durumda bilmiyorum ve bence de fiyatlar yükselmiştir ben forum sitelerinde bekliyodum hep hemen bir ucuz bir şey geldiğinde hemen alıyordum hemen bitiyordu çok zor ama yaparsanda baya bir karlı çıkarsın...
Güzel takiple, parçaları kendin toplarsan ucuz olacaktır. Grafik kartları içinde çoğu için YouTube'da testler mevcut oradan bakabilirsin, bütçene de göre ayarlarsın. Parçaların uyumlu olmasına dikkat edersen ki genelde sitelerinde oluyor. Mesela;
CPU desteği açıp bakıyorsun, zaten araştıra araştıra bilgi edineceksindir. Ben kendim toplamıştım, şimdi olsa toplayamam orası ayrı XD. Çok araştırmıştım, bilgi sahibi olunuyor zamanla.
kanka en baştaki kriterin fiyat olsun fiiyat karşılaştırması yap senin bitçe aralığına göre bir pc topla ve topladığın fiyata hazrı pc bak donanım filan karşılaştır tabikide en sonunda iyi olanı al ama bence her türlü toplama daha iyi tabiki pc yi bir yere götürme gibi bir ihtiyacın yoksa iyi forumlar