Hazır kurulmuş bilgisayar mı yoksa toplama bilgisayar mı tercih etmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aynı bilgisayarı daha ucuza toplarsın toplama daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bence en iyisi toplama bilgisayardir. Çünkü hazır kasalar dışardan hoş görünse de içerigi pek iç açıcı durmuyor

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk şu ekonomiyle alakalı uygun bir pc var dilersen bakarsın yardımcı olduysam ne mutlu bana
link=
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekran kartı olmadan ancak ATARİ Oynarsın
Post automatically merged:

Amazon JP den Türkiyeye göre daha ucuz olan bir ekran kartı linki atabilir misin? Benim baktıklarım kat kat pahalıya denk geliyor. Nasıl ucuzunu bulabilirim?
Dostum ben 2,5 yıl önce toplamıştım şuan fiyatlar ne durumda bilmiyorum ve bence de fiyatlar yükselmiştir ben forum sitelerinde bekliyodum hep hemen bir ucuz bir şey geldiğinde hemen alıyordum hemen bitiyordu çok zor ama yaparsanda baya bir karlı çıkarsın...

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bilgin varsa tabiki topkama pc ama fazla bilgili değilsen hazır al

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
En iyisi toplama kanka ya Neyin ne olduğunu bilion en azından parça olarak

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Güzel takiple, parçaları kendin toplarsan ucuz olacaktır. Grafik kartları içinde çoğu için YouTube'da testler mevcut oradan bakabilirsin, bütçene de göre ayarlarsın. Parçaların uyumlu olmasına dikkat edersen ki genelde sitelerinde oluyor. Mesela;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

CPU desteği açıp bakıyorsun, zaten araştıra araştıra bilgi edineceksindir. Ben kendim toplamıştım, şimdi olsa toplayamam orası ayrı XD. Çok araştırmıştım, bilgi sahibi olunuyor zamanla.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hazır bilgisayarlarda fiyat daha uygun oluyo oem sistemler tercih edilmeli bence

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Toplama bilgisayar iyidir sistemi kendin kuracagın için heşeyini tek tek alıyorsun Toplama daha iyi gibi

Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bildiğiniz hazır veya toplama pc var ise bana önerir misiniz valorant+300 fps alabilcegim pc.
Mitrain gibi oyuncuların YouTube gibi playformlarda paylaştığı sistemler onlardan birini kullanabilirsin. Gayet iyi fps alacağından eminim.

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
hazır bilgisayar daha mantıklı yt de hala toplayan var mı bilmiyorum ama biaralar baya ünlüydü pc toplama işi bi bak istersen

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka en baştaki kriterin fiyat olsun fiiyat karşılaştırması yap senin bitçe aralığına göre bir pc topla ve topladığın fiyata hazrı pc bak donanım filan karşılaştır tabikide en sonunda iyi olanı al ama bence her türlü toplama daha iyi tabiki pc yi bir yere götürme gibi bir ihtiyacın yoksa iyi forumlar

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
toplama bilgesayar alırsan istediğin özeliklere sahip olabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...