Uzman Üye
Soruyorum satanlara da hepsi başka birşey söylüyor emin olamadım sıfır halde bir siteden almak yerine bu sahibindene hazır sistem çıkmalarını satanlardan alıcam dediğin gibi daha artmadan toplamak lazımgarantide bir değişiklik olmaz fatura olduğu ve belge olduğu sürece bence şuan toplamanın tam zamanı çünkü belliki bu dolar dahada uçacak
kafana yatmadan bişey alma bu tür şeylerden dolandırılan çok oluyor dikkat etSoruyorum satanlara da hepsi başka birşey söylüyor emin olamadım sıfır halde bir siteden almak yerine bu sahibindene hazır sistem çıkmalarını satanlardan alıcam dediğin gibi daha artmadan toplamak lazım
Aslında hiç sevmem 2. el birşey almak ve satmak ama işte ekonomi bizi ne hallere getirdi ortada.Teşekkürler dikkatli davranmak şartkafana yatmadan bişey alma bu tür şeylerden dolandırılan çok oluyor dikkat et
Çok Haklı. Fatura oldugu ve garanti ddevam ettiği sürece sıkıntısı yaratmaz.Dolar daha ne kadar yükselecek dediysek dahada çok yükseldi..
kanka hazır sistemde kasa diye diye biliyormBeyler hazır sistem veya sadece ryzen 5 5600x - b550 m pro satın almayı düşünüyorum. Malum dolardan kaynaklı herşeyin fiyatı uçuk imkansız bu aralar.Sahibinden vs bazı yerlerde hazır sistem satın alıp parçaları ayrı ayrı kutulu 0 kullanılmamış şekilde satanlar var.Onlardan satın aldığımda garanti süresi nasıl işliyor bir fikri olan varmı.Yani hazır sistem satın alındığında kasa mı garantiye giriyor ayrı ayrı parçaların garantileri bulunuyormu. İyi forumlar ^^
kanka her parçanın ayrı garantisi vardır ama toplama kasa alınmışsa tüm parçalar tek garanti kağıdıyla geçerlidirBeyler hazır sistem veya sadece ryzen 5 5600x - b550 m pro satın almayı düşünüyorum. Malum dolardan kaynaklı herşeyin fiyatı uçuk imkansız bu aralar.Sahibinden vs bazı yerlerde hazır sistem satın alıp parçaları ayrı ayrı kutulu 0 kullanılmamış şekilde satanlar var.Onlardan satın aldığımda garanti süresi nasıl işliyor bir fikri olan varmı.Yani hazır sistem satın alındığında kasa mı garantiye giriyor ayrı ayrı parçaların garantileri bulunuyormu. İyi forumlar ^^
Knk toplama hazır sistemler daha uyguna geliyor amakank hazır sistem bn olsam almazdım ama her parçanın ayrı garantisi olsa bnce daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?