Hazır sistem aldığımızda garanti durumu nasıl oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
4 HİZMET YILI
Beyler hazır sistem veya sadece ryzen 5 5600x - b550 m pro satın almayı düşünüyorum. Malum dolardan kaynaklı herşeyin fiyatı uçuk imkansız bu aralar.Sahibinden vs bazı yerlerde hazır sistem satın alıp parçaları ayrı ayrı kutulu 0 kullanılmamış şekilde satanlar var.Onlardan satın aldığımda garanti süresi nasıl işliyor bir fikri olan varmı.Yani hazır sistem satın alındığında kasa mı garantiye giriyor ayrı ayrı parçaların garantileri bulunuyormu. İyi forumlar ^^

çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
garantide bir değişiklik olmaz fatura olduğu ve belge olduğu sürece bence şuan toplamanın tam zamanı çünkü belliki bu dolar dahada uçacak

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
garantide bir değişiklik olmaz fatura olduğu ve belge olduğu sürece bence şuan toplamanın tam zamanı çünkü belliki bu dolar dahada uçacak
Soruyorum satanlara da hepsi başka birşey söylüyor emin olamadım sıfır halde bir siteden almak yerine bu sahibindene hazır sistem çıkmalarını satanlardan alıcam dediğin gibi daha artmadan toplamak lazım

çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Soruyorum satanlara da hepsi başka birşey söylüyor emin olamadım sıfır halde bir siteden almak yerine bu sahibindene hazır sistem çıkmalarını satanlardan alıcam dediğin gibi daha artmadan toplamak lazım
kafana yatmadan bişey alma bu tür şeylerden dolandırılan çok oluyor dikkat et

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
ayrı ayrı parçaların garantileri bulunuyor

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yani doların hali ortala al para varsa gider daha dolar

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Aga surekli alinmaz diyonuz da dusecegi yok :D

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hayalimdeki işlemci ryzen 5600x be bebeğimsu <3 Allah bizede nasip etsin

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Garantisi devam eden hiç bir ürün kimde olduğunun bence sorun olmaz hocam dolar aralık ocak fırlayacak hemen toplamalısın

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Beyler hazır sistem veya sadece ryzen 5 5600x - b550 m pro satın almayı düşünüyorum. Malum dolardan kaynaklı herşeyin fiyatı uçuk imkansız bu aralar.Sahibinden vs bazı yerlerde hazır sistem satın alıp parçaları ayrı ayrı kutulu 0 kullanılmamış şekilde satanlar var.Onlardan satın aldığımda garanti süresi nasıl işliyor bir fikri olan varmı.Yani hazır sistem satın alındığında kasa mı garantiye giriyor ayrı ayrı parçaların garantileri bulunuyormu. İyi forumlar ^^
kanka hazır sistemde kasa diye diye biliyorm

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka her parçanın ayrı garantisi vardır ama toplama kasa alınmışsa tüm parçalar tek garanti kağıdıyla geçerlidir

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hazır sistem aldıysan eğer kasa komple garantiye gider parçalar ayrı ayrı gitmez garanti direk kasanın tamamı için geçerli zaten

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
knk 0 alırsan hazır sistem kasa kompile garantili ama toplama alırsan tek bir mağzadan veya faklı mağzalardan parçalar ayrı yarı grantili oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Net açıklama getireyim eğer ki parçaları tek bir yerden topladıysa tek makbuz ve fiş ile gelir ve tek bir yer ile muhattap olursun fakat ram farklı satıcı ekran kartı farklı satıcı ile topladıysa hepsinin garantisi farklı olur.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kank hazır sistem bn olsam almazdım ama her parçanın ayrı garantisi olsa bnce daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
toplama bilgisayar ve 2. el temiz ürünler bularak daha iyi sistem toplanabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...