oguzsasi asigi
Onaylı Üye
Merhabalar, VGA To HDMI dönüştürücü(ler) kullanıyorum, ilk dönüştürücümü kullandığımda ilk başlarda sorun çıkmıyordu ancak bir süre sonra "Giriş desteklenmiyor." sorunu almaya başladım. Bu hatanın çözünürlükten kaynaklandığını bildiğim için her çözünürlüğü tek tek denedim ancak bir şey değişmedi ve yine aynı hata karşıma çıkmaya devam etti. Bende bunun üzerine "VGA To HDMI" dönüştürücümde bir sorun olduğunu düşünüp yenisini aldım. İlk başlarda sorun yoktu ama son 2-3 haftadır bazen görüyor, bazen görmüyor. Sorun dönüştürücülerde ise neden bir iki ayda bozuluyorlar ? Dönüştürücüye gerek kalmaksızın yeni bir monitör almak isterim ancak yakın zamanda bir üniversite sınavım var ve bunun sonucuna göre şehir değiştirebilirim yani geçici bir çözüm arıyorum. Yardımcı olan herkese tekrar teşekkürler.
Not: Hertzleri, hatta display boyutlarını bile denedim. Ekrana sığdırma vesaire, bir işe yaramadı...
Not: Hertzleri, hatta display boyutlarını bile denedim. Ekrana sığdırma vesaire, bir işe yaramadı...