ekran kartı driver güncel değil ise güncelle ve laptoptaki ekranı deaktif et sadece tvye yansisin böyle düzelir
Sistem mi düşük Tv mi eskiKanka belki televizyon sistemine göre biraz düşüktür ?
tv ekranını pcye bağlamanı tavsiye etmem monitör şart
Hocam baktım zaten 60HZ tv ye bağlayınca düşmüyor HZ.sağ tık ekran çözünürlüğü gelişmiş ayarlar monitör ekran yenileme sıklığı 60 hertz'e al.
Kanka ben bilgisayar sadım kusura bakmagüncel ekran kartı, dediğinizi de daha önce uyguladım pek faydası olmadı.
Sistem mi düşük Tv mi eskianlamadım kusura bakma
![]()
kardeşim heralde sizde sorun var çünkü ben takınca birşey olmamışdı heralde donanımla alakalı
ekran oturmuş durumdamı peki herşey yerli yerindemi alttan üsttenMonitörde böyle sorunlar olmaz bende en kötü öyle yapıcam fifa oynarken denemek istemiştim Tv yi ama olmadı.
Hocam baktım zaten 60HZ tv ye bağlayınca düşmüyor HZ.
ekran oturmuş durumdamı peki herşey yerli yerindemi alttan üstten
İşte problemi bilsem çözmeye çalışıcamAslında sorun driver dada olabilir bi bakmanı tavsiye ediyorum işine mutlaka yarıyacaktır..
googlede bi arat bence olmaması lazım böyle bişeyin benimde pc bağladım zamanlar oldu tv ye bu sorunu yaşamadım oturmuyodu ekrana sığmıyodu bazı şeyler onuda halletmiştim.Tabi bi sıkıntı yok fiziksel olarak. Oyunu açınca Nvidia ya geçiyo ya otomatik acaba ordan bi ayar mı eksik kalıyo ekran büyüdüğü için tam yapılandırma olmuyo.
Kablo kalitesi ile alakalı sorunda olabiliyor. Bende sonny var eskiden 25 tl dandik bi şey almıştım sorun çok çıkıyordu onda donma görüntü aktarma sorunu . Sonny e geçince düzelti hepsi
bunuda koydum listeye araştırıp alıcam bi tanesini teşekkürlerBro işine yarayabilir : hepsiburada.com/philips-swl6116c-93-4k-destekli-2-0-60hz-saf-bakir-2metre-hdmi-kablo-p-HBV00000LN8CQ?magaza=Alcamseni