heirloom almak için ne yapmalıyız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bugün apexi biraz daha tanımak için markete giriş yaptım heirloom diye bişey çıktı karşıma bıçak gibi nesneler var kararkterlere özelmişş sanırım internetten bakarak öğrendim. ama bunları nasıl alcaz 150 heirloom kasmak için yapmamız gerekenler nelerdir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Apex pack'ten çıkıyor. Açtığım yan hesapta ilk seferde düşmüştü. Kendi para yüklediğim hesabı bırakıp o hesaba geçmiştim. Hala o hesapta oynarım :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
heirloom tamam şekil duruyorda para harcama değmez dedim halen çıkmadı bana bütün arkadaşlarım apex pacten düşürdüler hesap 200 seviye oldu daha düşecek :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
500 tane kutu açtığınızda en az 1 tane veriyor. fakat bu 1. kutuda olabilir. 100'ü 500.'de

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ümitlenmemize gerek yok o zaman
sağolasın bilgilendirme için kanka

``Arkamda duramayan herkes karşıma geçsin``
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Oyun ilk çıktığında sadece wraith de vardı ve oyunda çok az skin tracker kill quip finisher ve haliyle karakter vardı. ve oyunda duplicate sistemi yok bu yüzden başlarda çıkarmak kolaydı ben çıkarmıştım yani :) (makrodan ban yemesi ayrı bir şey ) Hala duplicate sistemi yok bu sebeple ne kadar çok skin tracker finisher vs varsa çıkarma ihtimalin o kadar artar tabi bazı videolarda da görüyoruz ki yeni hesap ilk 4 level olduğu gibi çıkartan da var :rolleyes:
Örnek link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
500 kutuda 1 tane veriyor ama 500 kutuya ulaşmak zor %00.1 ihtimal adamlar 1 lvlda çıkarıyorlar şanslılar çok
illa para yatırman gerekmiyor çıkmaz ise para yatırıcaksın öyle alıcaksın lvl atlaya atlaya oyun sana kutu veriyor kutulardan heirloom shards çıkıyor istediğin heirloomu mağazadan alabiliyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yaklaşık 300 kutu açtım hepsini tek seferde açmazsan alamazsın adamlar birde para ile aldığın kutuları ve onların verdiği kutuları farklı sayıyorlar heralde şansım yok yada
bilmiyorum ama 2 senedir çıkmadı daha da çıkmasın :D

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yaklaşık 300 kutu açtım hepsini tek seferde açmazsan alamazsın adamlar birde para ile aldığın kutuları ve onların verdiği kutuları farklı sayıyorlar heralde şansım yok yada
bilmiyorum ama 2 senedir çıkmadı daha da çıkmasın :D
Böyle tek seferde açamassın gibi bir şey kesin değil ama açanlar evet genellikle art arda açıyor :rolleyes:

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Valla Dostum 400 tane peş peşe açan var çıkmamış youtube da çok farklı bir sistem bence :D yazık günah :D
aynen sorma ben ilk çıktığında başladım ara ara çok bıraktım bu sezonun başından beri oynuyorum battle pass bile aldım gelmedi şans işte :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...