yani apex pack'ten mi çıkıyor kanka 500 - 1 dediğinkanka 500 de 1 falan heirloom düşürmek metin2 dolu gibi bir şey
kanka eskiden normal cs go gibi oyun sonu düşüyordu ama aşırı imkansıza yakın olduğu için apex pack getirdiler işte evetyani apex pack'ten mi çıkıyor kanka 500 - 1 dediğin
ümitlenmemize gerek yok o zamankanka eskiden normal cs go gibi oyun sonu düşüyordu ama aşırı imkansıza yakın olduğu için apex pack getirdiler işte evet
Böyle tek seferde açamassın gibi bir şey kesin değil ama açanlar evet genellikle art arda açıyoryaklaşık 300 kutu açtım hepsini tek seferde açmazsan alamazsın adamlar birde para ile aldığın kutuları ve onların verdiği kutuları farklı sayıyorlar heralde şansım yok yada
bilmiyorum ama 2 senedir çıkmadı daha da çıkmasın
Valla Dostum 400 tane peş peşe açan var çıkmamış youtube da çok farklı bir sistem benceBöyle tek seferde açamassın gibi bir şey kesin değil ama açanlar evet genellikle art arda açıyor
aynen sorma ben ilk çıktığında başladım ara ara çok bıraktım bu sezonun başından beri oynuyorum battle pass bile aldım gelmedi şans işteValla Dostum 400 tane peş peşe açan var çıkmamış youtube da çok farklı bir sistem benceyazık günah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?