Onaylı Üye
Lenovanin üst serileri paran varsa
Lenovanin üst serileri paran varsa![]()
3060ti da kararlıyım ve şimdiden siparişleri verdim birtek eksik olan kasaamd diz ama herşeyden önce internet nvdia alacaksan 3060tiden aşagıda olmasın
parcaları biz konuştuk bitirdik bile knkkanka parça söyle bilgisayar dersen masaüstü tabikide
işlemci ekran kartını rahat besler ram de gayet iyi besler knk 4850mhzDikkat etmen gereken 2 şey işlemci ve ramin. Bu ikisi okeyse ekran kartın 2090 bile olsa sorun çekmezsin
monitöre gerek yok sebebi zaten hali hazırda var 2 taneMSİ ın 31.5 inç monitörleri var 165HZ 6-7k ya bulabilirsin FPS oyunu oynuyorsan zaten BENQ Şaşma en iyisi o
o zaman hemen torbala bitane r5 5600x kardeşimin sisteme takıcam fiyat nedir?Ben Bilgisayarcıyım iletişime geç kargolayaym istedigin ürünü![]()
30k ya var tabi illaki ama işte bakalım ben şimdi verdim işte siparişleri nolcak sonumuz30 k ya temiz chill yayıncı pc si topplayabilirsiniz fakat ekipmanlar içinde değil
3070 ti siparişi verdim knkHocam ekstra para artırmak istemiyorsanız rtx 4080 diyebilirim fakat param artsın gibi diyorsanız rtx 3060
hazıra zaten hiç girmem çünkü ne oldu belirsiz gele biliyor bazen benim arkadaşım aldı hazır sistem özellikler amd içde gelen i5 4.nesilBence hazır alma toplama yap 3060 lı falan
hazır toplama hiç mantıklı değil ben aldığımda problem çıkmıştı itopya gibi yerlerden kendin toplaBence hazır alma toplama yap 3060 lı falan