Onaylı Üye
Ne zaman oyuna girsem karşımda hep hileli denk geliyor artık bende mi kullanmaya başlasam ne yapsam ban yeme riski yüksek mi beyler??
hiç deme ya başlayasım varBir günde 59 mesaj attığına göre başlamayı kafana koymuşsun belli ki.
kanka kullanamıyorum indiremiyorum onaylı üye mi olmam gerek onun için?Bu site o yüzden var indir kullan belli etme ama
Tam beni anlatıyorsun kardeşim bıktım bu hilecilerden bırakmıştım hileyi ama geri başlıcam zevk alamıyorum artıkBir günde 59 mesaj attığına göre başlamayı kafana koymuşsun belli ki.
50 mesaj ı geçmişsin adminlerden rica et gözetimden sonra onaylı üye olursunkanka kullanamıyorum indiremiyorum onaylı üye mi olmam gerek onun için?
Harbiden dikkat etmemiştim bot falan mı yazdın yorum atması icin ne yaptn .))Bir günde 59 mesaj attığına göre başlamayı kafana koymuşsun belli ki.
eyvallah dostum50 mesaj ı geçmişsin adminlerden rica et gözetimden sonra onaylı üye olursun
takılıyorum buralarda dün geceden beriHarbiden dikkat etmemiştim bot falan mı yazdın yorum atması icin ne yaptn .))