inanmayabilirsin ama benim paylaştığım bu yöntem gerçekinanmıyorum ama denicem
teşekkür ederim hesaplama için ama bu sadece yatırımsız para kazanabileceğiniz yöntemlerden 1 tanesi daha çok paylaşım yapacağım sizlere beklemede kalın yanı şöyle diyeyim ;32 dakikada toplam : 0,00112527 USDT, yuvarlak hesap 30 dakikada 0.001 usdt yani saatte 0.002 usdt diyelim. günde 0.048 usdt, bu da ayda 1.44 usdt yapar![]()
sanmıyorum ama başarılarinanmayabilirsin ama benim paylaştığım bu yöntem gerçeködeme kanıtı olmadan zaten sitede paylaşım yapmak yasak
teşekkür ederim hesaplama için ama bu sadece yatırımsız para kazanabileceğiniz yöntemlerden 1 tanesi daha çok paylaşım yapacağım sizlere beklemede kalın yanı şöyle diyeyim ;
10 dan fazla siteyi şuanda test ediyorum yakında bunları sizlere paylaşacam ve hesapladığımda ise 10 siteden toplam aylık 100 ile 300 dolar arasında kazanç sağlıyorsunuz buda şuan ki dolar kuruna göre söylüyorum ( 1 dolar = 18.65 tl ) 1865 tl ile 5595 tl arasında gelir elde edebilirsiniz. Yakında bunlarında konusunu paylaşmış olurum.
sizin gibi hesaplama yapayım :
1 dolar = 18.65 tl
10 siteden > 100 dolar aylık > 1.200 dolar yıllık. ---- 1.865 tl aylık > 22.380 tl yıllık
10 siteden > 300 dolar aylık > 3.600 dolar yıllık. ---- 5.595 tl aylık > 67.142 tl yıllık
şuanda bu siteleri test ediyorum ödeme aldığımda sitelerden bunları sizlere paylaşacam beklemede kalınız şimdilik böyle küçük rakamlı olanlarla idare edin![]()
mantıklı aslında freeden parainanmayabilirsin ama benim paylaştığım bu yöntem gerçeködeme kanıtı olmadan zaten sitede paylaşım yapmak yasak
teşekkür ederim hesaplama için ama bu sadece yatırımsız para kazanabileceğiniz yöntemlerden 1 tanesi daha çok paylaşım yapacağım sizlere beklemede kalın yanı şöyle diyeyim ;
10 dan fazla siteyi şuanda test ediyorum yakında bunları sizlere paylaşacam ve hesapladığımda ise 10 siteden toplam aylık 100 ile 300 dolar arasında kazanç sağlıyorsunuz buda şuan ki dolar kuruna göre söylüyorum ( 1 dolar = 18.65 tl ) 1865 tl ile 5595 tl arasında gelir elde edebilirsiniz. Yakında bunlarında konusunu paylaşmış olurum.
1 dolar = 18.65 tl
10 siteden > 100 dolar aylık > 1.200 dolar yıllık. ---- 1.865 tl aylık > 22.380 tl yıllık
10 siteden > 300 dolar aylık > 3.600 dolar yıllık. ---- 5.595 tl aylık > 67.142 tl yıllık
şuanda bu siteleri test ediyorum ödeme aldığımda sitelerden bunları sizlere paylaşacam beklemede kalınız şimdilik böyle küçük rakamlı olanlarla idare edin![]()
teşekkür ederim anında çekim yapılabiliyor faucetpay hesabınızareferansınla üye oluyorum çekim yapabilirim umarım
akmasada damlar hesabı şuan da bu paylaştığım.Bundan Para kazanana kadar ömrün biter
inşallah olur bekliyoruz senden bu haberleriinanmayabilirsin ama benim paylaştığım bu yöntem gerçeködeme kanıtı olmadan zaten sitede paylaşım yapmak yasak
1 dolar = 18.65 tl