Üye
Baran_02 sana hesabını kurdum özelden attım ıd ve şifreyi
DarkGuardes' Alıntı:Amy Crilley örnek boyutlarında olsun hocam oyunda kullanıcam da![]()
kardeş çalma fotomu pleaseOktayRekt' Alıntı:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapabi bu olsun altına yazı olarakada kırmızı kalın olarak |TheBestPlayer| yazsın bide çervece olsun sana zahmet <3
minimacrocuuu' Alıntı:TheCashLy diye şekili bi yazı yasana![]()
nasıl yaptını solermısın yada lınk atarmısın programınDZBraceleon' Alıntı:minimacrocuuu' Alıntı:TheCashLy diye şekili bi yazı yasana![]()
Sade bir tasarım ;![]()
Kafama Göre ;![]()
Açıkcası şekilden kastını anlayamadığım için bunları yaptım :d Beğendiyseniz ne mutlu :d
Snipercitr1' Alıntı:Buna SnipciUsta Yazarmısın sıharsa sıhmazza sen bi tane foto bulup ona SnipciUsta Yaz![]()
minimacrocuuu' Alıntı:minimacrocuuu' Alıntı:TheCashLy diye şekili bi yazı yasana![]()
eywlah bıde nasıl yanı hangı programla yaptını solermısın
nasıl yaptını solermısın yada lınk atarmısın programınDZBraceleon' Alıntı:minimacrocuuu' Alıntı:TheCashLy diye şekili bi yazı yasana![]()
Sade bir tasarım ;![]()
Kafama Göre ;![]()
Açıkcası şekilden kastını anlayamadığım için bunları yaptım :d Beğendiyseniz ne mutlu :d![]()
TunahanDuruk' Alıntı:kardeş benimkinede bi el atsan
Dante""' Alıntı:Avatar gif olarak yapılabiliyor mu birkaç kişide gördüm ama premiumlara falan mı özel yoksa bir yapımı var mı ?
DZBraceleon' Alıntı:Snipercitr1' Alıntı:Buna SnipciUsta Yazarmısın sıharsa sıhmazza sen bi tane foto bulup ona SnipciUsta Yaz![]()
106 x 20 ;![]()
200x200 ;![]()
minimacrocuuu' Alıntı:minimacrocuuu' Alıntı:TheCashLy diye şekili bi yazı yasana![]()
Sade bir tasarım ;![]()
Kafama Göre ;![]()
Açıkcası şekilden kastını anlayamadığım için bunları yaptım :d Beğendiyseniz ne mutlu :d![]()
Nasıl yaptığım meslek sırrı olsun :d 2. Çalışma sanırım bana ait değil pek hatırlamıyorum 2014 den beri yaptığım çalışmaların hazır dosyaları duruyor hala
Photoshop CC kulanıyorum internette araştırısan bulabilirsin.
Abi İmza YapabiliyonmuDZBraceleon' Alıntı:Snipercitr1' Alıntı:Buna SnipciUsta Yazarmısın sıharsa sıhmazza sen bi tane foto bulup ona SnipciUsta Yaz![]()
106 x 20 ;![]()
200x200 ;![]()
Sade bir tasarım ;![]()
Kafama Göre ;![]()
Nasıl yaptığım meslek sırrı olsun :d 2. Çalışma sanırım bana ait değil pek hatırlamıyorum 2014 den beri yaptığım çalışmaların hazır dosyaları duruyor hala
Photoshop CC kulanıyorum internette araştırısan bulabilirsin.
TunahanDuruk' Alıntı:Kardeş bide bana attıklarının urlsini versen url istiyor
Tamam hallettim sağolasın