- Konuyu başlatan
Graphic and Web Design
Uzman Üye
Smith' Alıntı:Eline sağlık kaptan. diğeri yedekte kalsın![]()
Ne demek dostum ne zaman istersen :heart:
Smith' Alıntı:Eline sağlık kaptan. diğeri yedekte kalsın![]()
DZBraceleon' Alıntı:Smith' Alıntı:Eline sağlık kaptan. diğeri yedekte kalsın![]()
Smith' Alıntı:DZBraceleon' Alıntı:Smith' Alıntı:Eline sağlık kaptan. diğeri yedekte kalsın![]()
sana zahmet boyutu 300x300 falan yapabilir misin? böyle çok küçük kalıyor. başka sitelerde de kullanmak istiyorum da..
DZBraceleon' Alıntı:Smith' Alıntı:DZBraceleon' Alıntı:Smith' Alıntı:Eline sağlık kaptan. diğeri yedekte kalsın![]()
sana zahmet boyutu 300x300 falan yapabilir misin? böyle çok küçük kalıyor. başka sitelerde de kullanmak istiyorum da..
Bir avatarın en çok yakıştığı ve her sitede kullanılabilir boyutu 150x250'dir güle güle kullan dostum
![]()
Smith' Alıntı:DZBraceleon' Alıntı:Smith' Alıntı:DZBraceleon' Alıntı:Smith' Alıntı:Eline sağlık kaptan. diğeri yedekte kalsın![]()
Bir avatarın en çok yakıştığı ve her sitede kullanılabilir boyutu 150x250'dir güle güle kullan dostum
![]()
sen cansın can![]()
TunahanDuruk' Alıntı:Kardeş bana milliyetçilikle ilgili 2 3 tane yapar mısın çalışmaların gerçekten güzel![]()
İsteklerini P.M olarak yollamıştım zaten istersen gelen kutunu kontrol et dostumTunahanDuruk' Alıntı:TunahanDuruk' Alıntı:Kardeş bana milliyetçilikle ilgili 2 3 tane yapar mısın çalışmaların gerçekten güzel![]()
Kardeşim![]()
lBAGUVIXl' Alıntı:O örnek olarak gösterdiklerinden birini aldım hakkını helal et.![]()
DarkGuardes' Alıntı:Tuba büyüküstün 150x250 şimdiden teşekkürler
DZBraceleon' Alıntı:DarkGuardes' Alıntı:Tuba büyüküstün 150x250 şimdiden teşekkürler
Buyur kardesim güle güle kullan
![]()
![]()
ISkyLine / 41' Alıntı:http://i.hizliresim.com/3o6dv9.png BU RESMİN ÜZERİNE MERT YAZARSAN SEVİNİRİM KARDES
j4ka1x' Alıntı:BANADA YAPARMISIN j4ka1x YAZSIN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
BU OLSUN;
![]()