Herhangi bir Android cihaza TWRP nasıl yüklenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Selam cihazın bootloader kilidini açtım fakat laptopu birisinin alması gerektiği için twrp yüklerken kapamak zorunda kaldım ve cihaz çöktü cihaz Sony Xperi Z1

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
cihazın muhtemelen yazarken kapandığı için sonucu hoş olmadı. bootloop falan mı oluyor yoksa kökten cihazda hiçbir şey yapılmıyor mu?

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kanka yaptığın şeyin bios'u güncellerken fişi çıkarmaktan farkı yok malesef, rom yazdırman lazım uzun iş.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
cihaz çökmedi brick oldu 0 dan rom atman gerek
Tamam işte brick oldu rom da atılmıyor twrp yüklü değil en son bootloader kildini açmıştım sonra twrp yükleyecektim

format çozmez mi acaba
Kanka Cihazın açılış ekranında kalıyor format nasıl atayım

cihazın muhtemelen yazarken kapandığı için sonucu hoş olmadı. bootloop falan mı oluyor yoksa kökten cihazda hiçbir şey yapılmıyor mu?
Yok sony ekranında kalıyor 3 tuşa da aynı anda basıp kapamayı denedim olmadı bir süre sonra geri açıldı bilgisayara da bağlanmıyor bağlanıyor bir süre sonra geri kopuyor fastboot moduna da giremiyorum

İşini görür umarım dostum
Kanka bu video sadece rootlu cihazlar için cihazım brick oldu benim sony yazan ekranda kalıyor adam işini tablet açıkken yapıyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
recovery yazarken sorunla karşılaştı o zaman çünkü fastboot yerine twrp yüklemiş gibi oluyosun buda fastboot moduna ulaşmanı engelliyor kısacası Geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...