Onaylı Üye
Hangisinde açtıysan onda yersin sonuçta hangi oyunda hile yaptıysan o oyunun yetkilileri işlem yapıyo
Bence birşey olmaz fakat ne olur ne olmaz diye vanguardı kapatıp istediğini hileyi yapdiğer oyunlarda cs:go veya pubg hile açsam valorant dan ban yermiyim
En güvenilir yöntem bu arada, vanguard bazen olur olmadık şeylere ban atabiliyor. Ben bu yüzden mağdur olmuştum .dArkada oyunların güvenlik programları açık olmamalı ve sana tavsiyem;
Bir USB Bellek üzerine UI kurulumu yap ve işin bitince USB'yi çıkar
şuan USB den oynuyorum. çok rahat oluyorEn güvenilir yöntem bu arada, vanguard bazen olur olmadık şeylere ban atabiliyor. Ben bu yüzden mağdur olmuştum .d
Vanguard'ı kapatıp hile yaparsan birşey olmazdiğer oyunlarda cs:go veya pubg hile açsam valorant dan ban yermiyim
hileyi arkada açık bırakırsan valorantta aktif olmasa bile banlatma imkanı var açık dosyalara bakarak ban atıyolardiğer oyunlarda cs:go veya pubg hile açsam valorant dan ban yermiyim
kanka riski var defenderi kapalı tutmaya özen göster başka bir hile başka bir oyunu etkileyebilir biyerden okumuştum bendediğer oyunlarda cs:go veya pubg hile açsam valorant dan ban yermiyim
yani gene de garantiye almak için arka plandan hileler açık kaldıysa kapatman sağlıklı olabilirdiğer oyunlarda cs:go veya pubg hile açsam valorant dan ban yermiyim