d3 Σ x2
Süper Üye
Bu şey skin olur veya karakter olur ben başlıyorum ben Joygame oyunu s2 son silah'ta bıçak olarak satır vardı özellikleri de değişiyordu atıyorum daha hızlı sallıyordu falan skin değil yani parayla alınıyordu küçük olduğum için alamamıştım öldüğümde adamları izlerken ellerinde görüyordum o kadar
ben hiçbişey istemezdim sadece bana iyi bir bilgisayar verin şuan ki oyunları oynayabileyim yeter derdim çok iyi bir bilgisayar tabiiBu şey skin olur veya karakter olur ben başlıyorum ben Joygame oyunu s2 son silah'ta bıçak olarak satır vardı özellikleri de değişiyordu atıyorum daha hızlı sallıyordu falan skin değil yani parayla alınıyordu küçük olduğum için alamamıştım öldüğümde adamları izlerken ellerinde görüyordum o kadar
Oyunların güzel ülkemde pahalı olmamasını istiyorum hocamBu şey skin olur veya karakter olur ben başlıyorum ben Joygame oyunu s2 son silah'ta bıçak olarak satır vardı özellikleri de değişiyordu atıyorum daha hızlı sallıyordu falan skin değil yani parayla alınıyordu küçük olduğum için alamamıştım öldüğümde adamları izlerken ellerinde görüyordum o kadar
elden rıng oynarken bı boss ıle 2 saat arda arda savasıp alamıyorum onu almak ısterdım sonra sıkılıp sılmıstımBu şey skin olur veya karakter olur ben başlıyorum ben Joygame oyunu s2 son silah'ta bıçak olarak satır vardı özellikleri de değişiyordu atıyorum daha hızlı sallıyordu falan skin değil yani parayla alınıyordu küçük olduğum için alamamıştım öldüğümde adamları izlerken ellerinde görüyordum o kadar
az kalmış halledersinLolde challanger olmak. Son bir lig kaldı.
saçma olurdu ama bir an olsan istediğini elde edebilmiş olmana sevindimÇook eskiden fortnite oynarken oyuna uçmanın eklenmesini çok istiyordum. Niye bilmiyorum ama gerçekten baya istiyordum. Bi ara oyun içinde marshmellow konseri verilmişti o zaman bir süreliğine oyun içinde uçabiliyorduk. bu da benim çok hoşuma gitmişti. hatta epic gamese oyuna uçma eklenmesi için ticket bile atmıştım o kadar
ben buna yakarım hocam haklısın ekonomi...Oyunların güzel ülkemde pahalı olmamasını istiyorum hocam
geldi adam geldi hayat offlineKnight online 1 pt arasına tek başıma girip kolay kolay ölmeden 3 4 kişi kesmek...
Lolde kod adı pyke kostümünü alabilmekBu şey skin olur veya karakter olur ben başlıyorum ben Joygame oyunu s2 son silah'ta bıçak olarak satır vardı özellikleri de değişiyordu atıyorum daha hızlı sallıyordu falan skin değil yani parayla alınıyordu küçük olduğum için alamamıştım öldüğümde adamları izlerken ellerinde görüyordum o kadar
Fortnite'nin 2017 ye dönmesi...Bu şey skin olur veya karakter olur ben başlıyorum ben Joygame oyunu s2 son silah'ta bıçak olarak satır vardı özellikleri de değişiyordu atıyorum daha hızlı sallıyordu falan skin değil yani parayla alınıyordu küçük olduğum için alamamıştım öldüğümde adamları izlerken ellerinde görüyordum o kadar
2017de ne varFortnite'nin 2017 ye dönmesi...
pahalı diye mi yoksa güzel diye miCs go da en pahalı bıçaklara sahip olabilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?