Herhangi bir oyunda İstediğiniz en çok şey ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Point Blank eski günlerine dönsün ve full dizili bir hesap :(

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ben hikayesi güzel oyunlara aşırı bağlanıyorum. Konu ne olursa olsun hikaye güzelse açar oynarım veya izlerim.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Valorant asıl vandal
Bu şey skin olur veya karakter olur ben başlıyorum ben Joygame oyunu s2 son silah'ta bıçak olarak satır vardı özellikleri de değişiyordu atıyorum daha hızlı sallıyordu falan skin değil yani parayla alınıyordu küçük olduğum için alamamıştım öldüğümde adamları izlerken ellerinde görüyordum o kadar

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Modlanabilir olması ömrümün çoğu Skyrim ve Fallout da geçmiş onun yanında bir çok hikayeli oyunu korsan veya orijinal kaçırmadan bitirdim. Dark souls tarzı hikayeden uzak oyunları sevenleri bir türlü anlayamayacağım
Adamı sıkmayan görevleri ve iyi yazılmış bir hikayesi olduğu sürece oynuyorum hacım. Mesela RDR2 ve Last Of Us.
Sigmaaa

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Oynadığım bı oyunda champion itemleri var ve bu oyun sezonlarında 1 olan kişilere veriliyor onlardan almak istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
S2 Son Silah'daki o satırı bende gerçekten çok istiyordum bıçak vs bıçak haritalarında gerçekten yargı dağıtıyordu ama sonra oyun kapandı...

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu şey skin olur veya karakter olur ben başlıyorum ben Joygame oyunu s2 son silah'ta bıçak olarak satır vardı özellikleri de değişiyordu atıyorum daha hızlı sallıyordu falan skin değil yani parayla alınıyordu küçük olduğum için alamamıştım öldüğümde adamları izlerken ellerinde görüyordum o kadar
bide s2 de kıyafet giyince elininin de görünüşü değişirdi vay beee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...