korkmuşdur kızlar koca testolum benim boşver nasipte varsalisedeyken beden dersinde hoca takla atmamızı istediği zaman atamayıp eşortmanım çıktı ve dersete 13 kız vardı
Ah be reis yakıyorum senin içinÜniversite ile bir gün İstanbul’a o Ses Türkiye’ye Katılmak üzere yola çıkmıştık sabah giderken erkek arkadaşım yanındaydı sonra bir kız geldi öyle muhabbet ettik geceyi de otobüste giderken uyuyarak geçirdik ve gece 3 de kalmışım kız bacağıma uzanmış yatıyor arkadaşım gördü ve bana sırıttı çok utanmıştım. Kıza anlatım kız bana güldü dedi zaten başta konuşmaya başlayınca bana samimi gelmiştin ama arkadaş olarak dedi. Ben bir aşık oldum geldiğimiz gece teklif verdim kabul etmedi
iyi hoca gelip arkadaşının kafasına şaplağı vurmamışBenim başıma gelmedi ama ben de çok utandığım bir anım var. Bizim orta okuldayken okulun önünde Atatürk büstü var. Haliyle atatürkün heykeli var sadece kafasının olduğu altın renginde. Biz de sınıftan arkadaşlarla dolaşırken arkadaş atatürkün kafaya arkadan şakk diye bi tokat indirdi ama ses nasıl yankılandı o sırada da yanımızda nöbetçi hoca vardı bize baktı baya utanmıştım orda konu benlik değildi ama utandım hemde kahkaha attım içimden
insanı bi durum bende boş kaleye çok kaçırdımHalı Sahada Top Oynarken Önemli Bir Anda Çok Kötü Bir Şut Çekmiştim Takıma Rezil Oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?