Herkes en utanç verici anını anlatsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
talking rude about somebody while he is passing by then he listens always happens to me

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
8.Sınıfta sınıflar arası maçlarda kendi kaleme müthiş bir kafa golü atmıştım...

Üye
5 HİZMET YILI
sahnede okuma sırası bana gelmişti ama ben hiçbir şey demedim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Komşu öğle arasında beni okula giderken gördü iyi dersler dedi bende size de iyi dersler dedim lasjfnalksfjn

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bir gün motorsikletle bizim arkadaşın yanına gidiyordum çarşıya benim kız arkadaşımda gelcekti neyse akşam anlaştık ben motorsiklete atladım çarşıda bunların yanına vardım neyse motosikleten inecektim tam inerken benim kot pantolon korumalığa takıldı ikiye ayrıldı bizim arkadaşlar kahkaha atıyordu ne güzel modalı işte millet yırtık giyer bizimkisi yırtık pantolon giymez dedi neyse bizim arkadaş bir tane pantolan getirdi de kurtardık günü ama baya bi utanmıştım :D
Üniversitede kızın biri nasılsın canım dedi bende kaldırdım kafayı dedim iyiyim sen nasılsın dedim
Kız dedi pardon ya yanlış anlaşılma oldu dedi
Meğerse kızın kulağında airpods varmış telefonla konuşuyormuş ama o günde ne utanmıştım ya kıza karşı :D

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
7 yıl boyunca sevdiğim kızın çok uzun bir aradan sonra aniden karşısına çıkmıştım başka bir şehirde yakalayıp. Beni görünce korkup uzak durmuştu sonra yanıma geldiğinde doğum günün olsun diyip hediyesini uzattığımda doğum günümü mahvettin demişti. O anı unutamıyorum. En çok o vakit utanmıştım ama kendimden. Nasıl böyle birisine bu kadar değer verdim diye günlerce gözüme uyku girmemişti..

Son düzenleme:
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
İlk okul 3.sınıfta annemin yeni ayakkabı aldığı zaman okula gittiğimde okulda altıma yapışım ve yeni ayakkabının renginin siyahtan kahverengiye dönmesi...

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Barda calisiyordum o zamanlar barmenlikle ugrasiyordum. Bir musteri ile ilgilenirken bir peceteye numarasini yazip onume birakmisti. mesai cikisinda ara demisti. ama mesaim gece saatlerinde bitiyordu. Aradigimda alkolluydu ve yanina cagirdi Barmenlik yapanlar bilirler ozellikle beach clup barmenleri ayik gezmez zaten sattigin koktelyllleri denedigin icin kafam trilyon kizin yanina gitmistim onunla da 1-2 bisey ictikten sonrasi cok blurlu bende en son uyandigimda kizin evindeydim kahvalti hazirlamis ben koltukta yatiyordum. anlattigi kadariyla kendimi yerden yere atip burda yatcam ben diye sokaklarda surunmusum . uzucu ve rezil bir anidir.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
when i turned 18, I went out with a bunch of friends, and I decided to make a bet with a friend on who could drink more vodka. Of course, I lost. And it hit me hard! I got up to go to the bathroom at one point, and everything was spinning and i threw up everywhere in the bar - not cool

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
kız arkadaşımın yanında genirdim ve hayvan gibi yemek yedim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Lise 3'te hoşlandığım kız o gün nöbetçiydi ona telefon numarasını vermesi için kağıt verirken bir salak gibi İngilizce konuştum gerildiğim için. "Here, this is yours" demiştim o da " nE? " demişti doğal olarak, insan gibi Türkçe konuştum ve derdimi anlattım :D
not: telefon numarasını aldım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Okulda Sınava Yetişeyim Derken merdivenden uçup peteğe çarpmıştım sırtımı bi rezilliğim bu oldu ama cidden acısı çok kötü

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
okulda altıma büyük lavobomu yaptım okuldanda kaçamadım

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
İlk okulda altıma sıçmıştım :d

ss
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Lisede ilk yılımda okula giderken birisi ile karşılaşmıştım konusarak yürüyorduk ve sigara cıkardım onada ikram ettim yaşın cok genc kendine yazık falan demişti ve o kişinin okul müdürü oldugunu okula beraber girdigimizde öğrenmiştim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I try to remember but I can't it seems that my brain has thrown out these memories in shame =DDD

Üye
7 HİZMET YILI
okulda bi tane sevdiğim kız vardı arkadaşlarıma anlatmışdım çok seviyorum diye gidip ders çıkışında kıza söylemişlerdi tüm kızlar benle dalga geçmişdi 1 hafta okula gitmemişdim (çirkinim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...