Herkes en utanç verici anını anlatsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Depois que perdi a aposta, tive que sair às ruas vestido de brincalhão.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
okul ortasında kızı rencide dip hoanın sonra beni rencide etmesi tüm okul onünde özür dile dedi mikrofnu elime aldım yürü gidin dedim bende hoca sonra ailemi çagırdı uzadı felan filan

Üye
5 HİZMET YILI
valla sevgilimin yanında değilde telefonda konuşmuştuk canım irmik helvası çekiyor demişti bende sürpriz olsun diye yemek sepetinden yollayım dedim. Kapıda ödeme seçeneğini seçmişim farkında olmadan.Anlayınca çok utanmıştım. Evlendik hala söylüyor bunu :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bir gün arkadaşlarla yüzme salonuna gitmiştik ve yedek içlik almayı unutmuşum bende şort giyip girdim direk sudan çıkarken birden altımdan düştü şortum o sıra utanmıştım baya :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlarlar muhabbet ederken küfür etmiştim arkamdada hoca varmış baya utanmıştım :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bi espiri yapmıştım fakat sınıfta kimse gülmedi o an çok bozuldum :D

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hocaya anne demiştim .d herkes bana odaklandı bir utanmışım

Üye
5 HİZMET YILI
Futbol Antremanındaydım çok tuvaletim gelmişti 5 yaşındaydım utanmaktan söyleyemedim çatır çutur altıma sıçtım

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
pandemi den önce lise 3 deyim ders beden herkes dısarda ben manitayla sınıftayız en arka köseye gectik konusuyoz felan biraz yakınlastık o sırada müdür yardımcısı sınıfa girdi bizi gördü benı kızın yanında bir dövdü oyle bir utanmıstım ki kızdan

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I'm just passing by to wish everyone a good day, (credits to Maemory Hackrs) <3

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Şimdi 10 yaşında falanım hergün mahalledeeyiz tabi benim tuvaletim geldi evde ananemler dedemler teyzemler fln avr sonra annemde uyuyo daha dogrsuu hepsi uyuyo ben işte eve çıkcıam koşuyorum bide bayabi merdiven vardı ben kapıya geldim açmıyolar hepsi uyuyo ben 9 da fln çıkardım dışarı abi sonra kapıya tekme fln atıyom bizimkler gürültürye uyanıyo onlar tam kapıyı açtıklarında altıma sıçtım herkese rezil olmuştum kldfghkdfkghk

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Isaid this in other thread but i once farted while i was sleeping in class that has to be one of my most embarassing moments

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
please man haha its really for your gwon good ! enjoy

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
4. sınıfta sınıf kaka kokuyordu bir gün sınıf başkanı olarak yardımcımla beraber sınıftaki herkezi koklamştık
:((

Türküz ölene kadar MÜSLÜMANIZ SONSUZA KADAR
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlarla çay içerken komik bir video izliyorduk o sırada çay içerken bir güldüm çay ağzımdan püskürttüm:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...