Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
okul ortasında kızı rencide dip hoanın sonra beni rencide etmesi tüm okul onünde özür dile dedi mikrofnu elime aldım yürü gidin dedim bende hoca sonra ailemi çagırdı uzadı felan filan
valla sevgilimin yanında değilde telefonda konuşmuştuk canım irmik helvası çekiyor demişti bende sürpriz olsun diye yemek sepetinden yollayım dedim. Kapıda ödeme seçeneğini seçmişim farkında olmadan.Anlayınca çok utanmıştım. Evlendik hala söylüyor bunu
bir gün arkadaşlarla yüzme salonuna gitmiştik ve yedek içlik almayı unutmuşum bende şort giyip girdim direk sudan çıkarken birden altımdan düştü şortum o sıra utanmıştım baya
pandemi den önce lise 3 deyim ders beden herkes dısarda ben manitayla sınıftayız en arka köseye gectik konusuyoz felan biraz yakınlastık o sırada müdür yardımcısı sınıfa girdi bizi gördü benı kızın yanında bir dövdü oyle bir utanmıstım ki kızdan
Şimdi 10 yaşında falanım hergün mahalledeeyiz tabi benim tuvaletim geldi evde ananemler dedemler teyzemler fln avr sonra annemde uyuyo daha dogrsuu hepsi uyuyo ben işte eve çıkcıam koşuyorum bide bayabi merdiven vardı ben kapıya geldim açmıyolar hepsi uyuyo ben 9 da fln çıkardım dışarı abi sonra kapıya tekme fln atıyom bizimkler gürültürye uyanıyo onlar tam kapıyı açtıklarında altıma sıçtım herkese rezil olmuştum kldfghkdfkghk