HERKES Koşsun gelsin Zulu ' da HİLE VAR!!!! (depar atmayan bottur)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Yahu 2 veled için konuyu kapatmayın bu işin aslı astarı nedir öğrenilmeli !
Şuan zulada hile yoktur kullanan yok olsa zaten heryerde paylaşılır başka sitelerde paylaşınlar filan hepsi yalandır virüs .exe trojan keylogger içerir indirmeyin :)

Üye
9 HİZMET YILI
1 aylık 80 2 aylık 140 diyorlar ebesinin şeysi. İnşallah memory hackers ailesi bize daha cuzi miktarda yapar 10-20 falan

Üye
9 HİZMET YILI
O zaman iyi hileler sana kardeşim pc virüs trojan kaptığında buraya yazmassın olur biter :)
Hacı bırakmak daha mantıklı elbette ancak tam para yatırdım 30 tl ilk oyunumda karşılaştım. Elimde m468 falan var +4 desert +4 hançer +3 hesabı satsam alan olur mu acaba ?

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
zulu hilesi csgo hilesinden pahalı artık wqekwqk.

Üye
8 HİZMET YILI
Zulu iyice pay2win oldu m4a1lilerle +5liler artık +6da geldi memory bi el at niye yapmıyosun hile ya pay to win oyunlara yapıyodunuz zulu free2play mi şimdi pay2play bu

Üye
8 HİZMET YILI
Ve bu arada csgo pay to win değil cs hilesi varken zulu hilesi niye yok????

Üye
9 HİZMET YILI
Hızlı bir şekilde bu başlık kirleniyor. Sizden ricam kesinlikle yönetime yüklenmeyin. Hele ki Memory Hackers yöneticilerine asla.
Ben hesap sorar gibi niye hile kaldırdınız demiyorum, diyemem çünkü biz haftalarca faydalandık o hileden.
Sizden tek ricam ZULU bu kadar adaletsizce yönetirken oyunu hele ki bu TÜRK oyunuysa bir söz dahi olsa karşılığınız olacak mı?

Küfürsüz, saygılı ve yardımlaşarak ilerletelim bu konuyu.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Konu çok kirlendi konuyu kitleyin yada silin gitsin kurtulalım yoksa bu konuşma kötü bitecek benden söylemesi yöneticilere laf atıldı işin sonu kötü , adamlar da aptal değil ya hile yapılabiliyorsa yaparlar ellerinden geleni ardlarına koymadıklarını göremiyorsan yapacak birşey yok sen en iyis şunu okuktan sonra alt+f4 yap ( kime dediğimi anlayan anladı şimdi kalkıp yanlış kişiler alınmasın )

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Zulu için premium hile satan firmalar mevcuttur.Zulu da hile kullanmak istiyorsanız eğer gidip satın alabilirsiniz.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Konuyu açıyorum, bazı arkadaşlar şeffaflık istemiş. Şuan yazmaya başlıyorum neden zulu hilesinin kaldırıldığını, umarım artık anlatacaklarıma inanırsınız.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Eywah 10 dk önce yazmaya başlamış demekki detaylı konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...